Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet ez? 40 éves házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? 40 éves házas kétgyermekes családapa vagyok. Azt hiszem szerelmes lettem egy 25 éves lányba.

Figyelt kérdés
Sosem kerestem a társaságát csak bekövetkezett. Jó a házasságom. Mit lehet tenni? Hogy lehet kiverni a fejemből ezt a hülyeséget? Járt már így valaki?
2020. júl. 1. 12:19
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
57%
Ha jó lenne a házasságod, akkor fel se tűnne az a másik nő, maximum mint szórakoztató haver, vagy kedves jóbarát, de nem így, ahogy neked most.
2020. júl. 1. 12:20
 2/46 anonim ***** válasza:
95%
Szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot.
2020. júl. 1. 12:21
 3/46 anonim ***** válasza:
95%
Hallottál már kísértésről? most vagy alatta.Pont most. A következményeinek a végét tekintsd meg, és döntsd el, hogy az az ár megfelelő-e a te életednek, mert az jön rád, ha nem állsz meg. Egy ember sem úszta meg.
2020. júl. 1. 12:22
 4/46 anonim ***** válasza:
96%
* A következményeinek a végét tekintsd meg,az ilyen embereknél, akik ezt csinálták
2020. júl. 1. 12:26
 5/46 anonim ***** válasza:
93%
Kerüld el nagy ívben!
2020. júl. 1. 12:33
 6/46 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom, izgalmas egy új nő. De ha évekig napi szinten vele lennél, ugyanúgy elcsábítana a friss hús. Ne kerülj bele ebbe a mókuskerékbe és ne verd szét a családodat. 25 éves lányok tudnád, milyen éretlenek még..

(én is ennyi vagyok)

2020. júl. 1. 12:42
 7/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Annyit még hogy sosem gondoltam volna hogy szerelmes leszek még. Már maga az érzés is furcsa számomra. Rég volt már ilyen.
2020. júl. 1. 13:03
 8/46 anonim ***** válasza:
82%
Ha belemész a viszonyba csak vesztesek lesznek végül.Főleg a gyerekek.
2020. júl. 1. 13:05
 9/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a feleségedet kérdezd, hogy mit lehet tenni.Ő már ismer téged jól, majd ad valami tanácsot :D
2020. júl. 1. 13:15
 10/46 anonim ***** válasza:
2%
Nekem izgalmasnak tűnik a dolog, én lennék a helyedbe. Azt nem írtad hogy ez a szerelem plátói vagy kölcsönös?
2020. júl. 1. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!