Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, másfél évig járt egy kétgyermekes apukával. Szerintetek felhívjam a pasi feleségét és kitálaljak neki?
Ne legyél tipikus magyar, hogy ha neked sz..r, akkor a másiknak is legyen az.
Sajnálom, ami történt. De az, hogy a kapcsolatotok így alakult, arról te is tehetsz.
Attól, hogy téged bántottak, még nem kell, hogy te is lesüllyedj erre a szintre, hogy dacból, csak azért is bántasz még te is mást. Hiába, hogy csak a "jó szándék" vezérelne téged. Hagyd békén őket.
Milyen ünnepek, ti bu zik? November 30. van!
Jövő év elején el ne mondd, mert elrontod a Húsvétjukat!
No azért másfél év az nem botlás, az egy kapcsolat. Én először is nem mennék ki a közös lakásból mivel nem én léptem félre, nehogy nekem legyen ebből plusz kiadásom, meg gyerekektől elszakadás stb.
És bocs, de Te voltál/vagy egy papucs amiért hagytad kidobálni a cuccaidat. Ő lépett félre és ő dob ki Téged? Röhej.
És most hogyan lesz? Fizeted az albit meg az otthoni rezsit is? Mert ő félre q.rt? Jogilag is és morálisan is jogod van a lakásban maradni. Elhiszem, hogy mellette nem akarsz élni viszont ha meg elmész akkor nagyon keményen meg kell határozni a költségeket és, hogy mihez mennyit fogsz hozzájárulni.
Gyerekek hány évesek? Értik már, hogy állnak hozzá? Ha elég nagyok bizony velük is beszélnék. Mert előbb utóbb kérdezni fogják és a feleséged hozzáállásából nem úgy néz ki, hogy majd megbánóan elmondja, hogy ribiskedett. Rád fogja fogni.
Sőt,ahogy így gondkodom lehet hazamennék és én dobálnám ki a cuccait a lépcsőházba. Nehogy a csík húzza a repülőt. Még ő mer kidobni Téged?
És márpedig én azt hiszem meglátogatnám a családot. A pasiét. Másfél évig "dolgozgatta" a feleségemet, nehogy már én érezzem magam rosszul mert kitudódik, hogy megcsaltak, becsaptak és erre még ki is dobtak otthonról. A feleségnek is joga van tudni. Nem rosszakaratból mennél akárkihez, csak fényt derítenél a jótetteire.
Én már váltam, és úgy gondoltam nem leszek szemét, fifty-fifty, szépen szóban megegyezés stb. Na persze...úgy atb.@sztak ahogy csak tudtak. Én nem bántok senkit oktalanul de nem is fogok szemetekkel jótékonykodni. Őt egy picit sem érdekelte mit okoz nekem, engem miért kéne érdekelnie a következmények ha kitálalok. Gondolom a feleséged ha ilyen könnyű szívvel megszabadult tőled akkor dúl a love tovább. Vagyis mindenkinek jó csak veled b@ sztak ki. Állj már a sarkadra!
Igenis mond el! Egyék meg amit főztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!