Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyermekes apukàval randizni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit, akit nagyon különlegesnek gondolok. Nagyon hamar belehabarodtam, de szerintem ő is belém. Ő olyan más. Nagyon nagyon egy húron pendülünk. Az egyetlen dolog, amihez nem tudom, hogy fogokk viszonyulni, hogy van két kisgyereke. Felesben vigyáznak rájuk az exfelesegevel szóval elég sokat vannak nála. Sosem ismerkedtem még gyerekes pasival. Hogy lehet ezt kezelni?
2022. nov. 24. 09:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Nézzél szét a családi kapcsolatok rovatban, ott van elég elrettentő sztori, hogy független lány miért jár jobban, ha elfelejti ezt a felállást.

Őszintén szólva: neki van egy igen komplett családja, mégcsak nem is hétvégi apuka, Te meg lehetnél az ehhez alkalmazkodó pótkerék, mert hogy a te igényeid, meg a vágyaid be lesznek áldozva a család oltárán, mindig csak másodhegedűs leszel, az az ilyen felállásnál biztos. Persze, ki lehet próbálni, hogy meddig tart a különlegesség varázsa, aztán odébb állni, ha nem jönnek be a szürke hétköznapok, de túl nagy elvárásaid szerintem ne legyenek.

2022. nov. 24. 09:22
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha te is olyan leszel mint masik kerdezo hogy a saját párja gyerekeit rühelli, meg utálkozik, bele se menj.
2022. nov. 24. 09:34
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Úgy van ahogy az 1-es írja. Ha már ott tart majd a kapcsolat köztetek hogy minél többet vagytok együtt, vagy netán már össze is költöznétek, akkor veheted úgy, hogy kaptál 2 gyereket "ajándékba". Ha erre nem vagy felkészülve akkor inkább bele se kezdj.

Aki nem bírja hallgatni a gyerekek nyavalygását, hisztijét, aki nem akar gyereket fürdetni, kaját készíteni nekik, mosogatni utánuk, folyamatosan elpakolni utánuk stb, stb, az hagyja inkább az egészet. Mert hiába is van megígérve a pasi részéről, hogy neked nem kell semmit csinálnod a gyerekekkel, ez rövid idő alatt meg szokott változni. Most csak dobj be egy mosást, vagy gyorsan mosogass el, vagy főzzél már valamit mert "vészhelyzet van", és egyéb kérések meg fognak sokasodni.

Nincs ezzel semmi baj, ha te erre fel vagy készülve, szereted a gyerekeket még akkor is ha éppen a hisztikorszakukat élik. Vannak akiknél ezek működnek. Azt neked kell tudni, hogy téged zavarna e ha a közösen eltölthető időtökből a gyerekek javára vesz el a férfi.

És nem mellesleg el kell viselned, hogy folyamatosan képben lesz az exe, mivel a gyerekek miatt folyamatos egyeztetésre lesz szükség. Azt meg nem lehet tudni hogy milyen az ex, lehet hogy megh*lyül, mert nem tudja elviselni hogy a volt férjének új párja lett (erre is van jó pár példa).

Szóval azt gondold át hogy te mennyi mindent vagy hajlandó elviselni a kapcsolat érdekében. A pasival egy "csomagot" kapsz aminek részei a gyerekek. Ha neked ez nem gond, akkor vágj bele komolyabban a dologba, különben inkább ne.

2022. nov. 24. 09:38
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
a sok-sok pasi között csak pont vele sikerült egy húrra pendülni... majd téged is szédít egy ideig, te meg sírsz majd a családja miatt, hogy mennyi időt tölt velük, szép életed lesz
2022. nov. 24. 09:43
 5/21 anonim ***** válasza:
59%

Én nem állnék hozzá olyan pesszimistán, mint 1-es válaszoló.

Nyilván kulcskérdés, hogy megtaláld a gyerekekkel a közös hangot.

Aztán együtt lesztek egy család.

Fontos kérdés, mennyi idősek és milyen neműek a gyerekek.

Tapasztalat szerint a lányok kamaszkorban nagyon tudnak rivalizálni apa új nőjével.

Ha kicsik a gyerekek, akkor meg pont nekik nem jó ez a kétlaki élet, és ez kiütközhet a viselkedésükön.

Az teljesen igaz, hogy egyszerűbb egy gyermektelen, egyedülálló férfival kezdeni. De nyilván nem véletlenül szerettél bele ebbe a férfiba. Ráadásul a jelenlegi helyzete elég erős bizonyíték arra, hogy gyerekszerető ember - ez pedig nagy pozitívum lesz, amikor ti közösen akartok majd gyereket. Míg más, aki egyedülálló férfival kezd, esetleg évek múlva döbben rá, hogy az a férfi nem akar vele elköteleződni, vagy gyerekvállalás után kiderül, hogy nem akarja feladni addigi laza, kötetlen életét.

Szóval vannak előnyei is annak, ha gyermekes férfival kezdesz kapcsolatot.

2022. nov. 24. 09:46
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul a jelenlegi helyzete elég erős bizonyíték arra, hogy gyerekszerető ember - ez pedig nagy pozitívum lesz, amikor ti közösen akartok majd gyereket. Míg más, aki egyedülálló férfival kezd, esetleg évek múlva döbben rá, hogy az a férfi nem akar vele elköteleződni, vagy gyerekvállalás után kiderül, hogy nem akarja feladni addigi laza, kötetlen életét."

Hát...őő...ezt azért megcáfolnám! Látni arra is példát eleget, hogy persze a gyerekes pasi ígér fűt-fát a gyerektelen nőnek, aztán mindig csak a kifogások jönnek, aminek egy része tök reális, hiszen van már két gyereke, akire keresni kell, más része meg nála is szintén kényelmi: esze ágában sincs újra belemenni a kigyerekes kor taposómalmába.

2022. nov. 24. 09:52
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Nő vagyok és van 2 gyerekem, a párom akinek nincs gyereke igy fogadott el velük (igaz már nagyobbak és már nem együtt élünk velük). DE nőként mondom, úgy, hogy van saját két gyerekem, nem tudtam volna együttélős kapcsolatot kisgyerekes apukával. Ez van, őszinte vagyok. Nem az excsalád, meg féltékenység, meg hanyadik helyen vagyok miatt! Egyszerűen már nem akarok úgy gyerekezni, hogy fürdetés, ebéd, vacsi, mese stb. az enyémek önállóak, imádom őket, akartam őket, de örülök, hogy végre nincs állandó készenlétbenállás és van saját életem is (mert én eléggé nekik éltem mondhatjuk, ami nem azt jelenti, hogy én voltam a rabszolgájuk)

Mielőtt jobban belemélyedsz, gondold át, hogy készen állsz némi pótanyukaságra, tudod e őket szeretni, feladni bizonyos szempontból az eddigi életed.

2022. nov. 24. 10:02
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul a jelenlegi helyzete elég erős bizonyíték arra, hogy gyerekszerető ember - ez pedig nagy pozitívum lesz, amikor ti közösen akartok majd gyereket."

A mai világban az a férfi aki elvált, két gyereke van, akik után van bőven fizetni valója (még akkor is ha nem kell gyerektartást fizetnie), ha van olyan "bátor" hogy még egy másik nőnek is csinál egy harmadik gyereket, akkor bizony felkötheti a gatyáját. Nem elég a váltott felügyelet a meglévő két gyerekkel (exével a nyakában), még egy harmadik gyereket vállalni a költségekkel (és minden más velejáróval is) együtt, nem lenne egy leányálom egyik félek sem.

Én is ajánlom hogy olvasgasson mindenki a Családi kapcsolatok kategóriában, mert vannak akik valami rózsaszín felhőn lebegve képzelik el az életet, és már csak akkor koppannak amikor már gyerekek is vannak, akik megszívják az egészet.

Le lehet pontozni, mert a pontozás itt a nemek harcáról szól ahogy észrevettem. Pedig tök mindegy hogy ki a férfi és ki a nő a történetben. Ha a férfiakról merek "rosszat" mondani akkor ők pontoznak le, ha a nőkről, akkor ők. A reális valóságot senki sem szereti hallani!

Ha meg egy két gyerekes anyuka írja ki hogy párkapcsolatot keres, akkor attól meg az egyedülálló férfiak határolódnak el szélsőséges módon.

A döntés amúgy is a kérdező kezében van....

2022. nov. 24. 10:04
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
3: Nem kell odamenni az ő lakásukba és akkor nincs kapcsolat a gyerekekkel.
2022. nov. 24. 10:18
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

9:

Ezt hogy gondolod?

Gondolom, hogy a kérdező komoly párkapcsolatot szeretne ezzel a pasival. Nem egy alkalmi dugópajtit keres. Ha ő bizonyos időt el szeretne tölteni a pasival, akkor találkozniuk kell. Ez időt vesz igénybe. De ennek a pasasnak van 2 gyereke, akit ha jól értettem váltott felügyelettel nevel. Egyszer valamikor eljut a kapcsolat olyan szakaszba, hogy többet akarnak együtt lenni, de akkor már nem tudja kikerülni a gyerekeket. Főleg mivel kicsik a gyerekek (ezt írta a kérdező). Ha az egyik beteg akkor a gyerekorvosi rendelőben fognak várakozni, vagy ha a gyerekek valamilyen nekik való programot akarnak akkor ott töltenek el majd órákat stb....

Ezek természetes dolgok ott ahol van gyerek.

De ha egy egyedülálló nő nem bírja idegileg, hogy nem mehet el egy közös hétvégére a pasijával, mert a gyerekek mindig (vagy sokszor) előnyt élveznek, akkor nem kell belekezdeni a kapcsolatba.

Amiről te beszélsz "ez a nem kell odamenni", az az "összejárogatunk szexelni van egy két közös program de csak ha apuka ráér" című verzió. Így is lehet, ez is egy verzió, van akinek ez bejön.

2022. nov. 24. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!