Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a fiatal férfiak?

Figyelt kérdés

21 éves egyetemista lány vagyok. Szinte állandóan az a helyzet hogy megismerek egy srácot, nagyon jól kijövünk egymással, több randira is elmegyünk, de végül mindig kiderül hogy csak szexet akar. Ismerkedés elején mindig közlöm a szándékaimat, elmondom hogy csak komoly kapcsolat érdekel, erre mindig az a válasz hogy ők is ezt akarják..Majd jön az utalás hogy megakarnak fektetni, holott már közöltem hogy nekem ez nem fér bele ha nem vagyunk kapcsolatban..

Majd ha nem adom oda magam akkor jön a ghosting..Komolyan miért kell hazudni a szándékukról, és miért épp olyannal kezdenek ki aki nem csak szexet akar. Elég rossz érzés több hétnyi beszélgetés meg randi után így járni. Hogy szűrjem ki az ilyen srácokat, ha tényleg teljesen normálisan viselkednek, és csak így hirtelen jön ez a fordulat?? Nyugtassatok meg hogy vannak még srácok akik hasonlóan gondolkoznak, és szeretnének elköteleződni...

2022. nov. 23. 23:54
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
90%

Egy dolgot biztosan megtanultam már az évek során, sosem azon múlt egy kapcsolat, hogy 3 randi vagy 2 hónap után volt szex. A mostani párommal annyira kívántuk egymást, hogy alig bírtam a 4. randiig várni vele, mégis együtt vagyunk és nagy a szerelem, emberileg is klappol minden. Előtte volt, akivel csak 2 hónap után feküdtem le, mégse maradtunk együtt. Felesleges ezzel sokáig várni, hisz a fiúkat is érdekli, hogy milyen a szex, én se jönnék össze addig senkivel, amíg nem tudom, mert ha szar, akkor nem fog működni a kapcsolat és akkor felesleges volt előtte hónapokig randizgatni.

Akkor szexelj, mikor érzelmileg kész vagy rá, akinek fontos vagy úgyis fog várni rád, de ne azt várd, hogy majd csak azután lesz szex, mikor már kimondtátok, hogy együtt vagytok. Egy kapcsolathoz ugyanis elengedhetetlen a jó szex, max. mélyen vallásos srácok várnak vele esküvőig…

2022. nov. 24. 08:35
 52/55 anonim ***** válasza:
86%
Fura... Nő vagyok, de én sem mennék bele egy kapcsolatba, mielőtt tudom, hogy milyen a szex.
2022. nov. 24. 09:09
 53/55 anonim ***** válasza:
16%

Te mondod nekik az elején, hogy több hétnyi beszélgetés és randizgatás után, sem lesz szex?

Pl szűrhetnél úgy, hogy ezt elmondod a legelején.

(Csak akkor nem udvarolna körbe és vinne randizgatni senki...)

2022. nov. 24. 11:06
 54/55 anonim ***** válasza:
11%
Mas retegbol valogas . A korodbeliek es ugy 26 éves korig a tobbseg csak kefelni akar .
2022. nov. 24. 11:39
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem csak szexet akar tőled az szex után is veled marad, ennyi. Természetesen neked nem muszáj a 6.randi után sem lefekudni vele, ha nem szeretnél. Abból ki lehet egyébként szűrni, hogy csak arra hajt, hogy:

-felhív magához, vagy hozzád menne, nem erdekli a személyed bőven, érintgetne itt-, ott.

-az úriembert játssza el, aki kedves, figyelmes, ajándékokkal lep el, érdeklődik, sőt szerelmet vall 2 hét után, tervezz veled.

Ez a két típus van, úgyhogy valahol a közepén helyezkednek el a nem csak szexre vadászik pasik.

2023. márc. 12. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!