Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálják, ha a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálják, ha a szeretőm szülei megkedveltek?

Figyelt kérdés
Fiatalabb szeretőm van. Véletlenül rajtakapott minket az anyja. Kamuztunk, meg a nevemet se tudják. Túl kellett esnem egy kínos beszélgetésén, azóta már meghívtak ebédre, azt hiszik ez komoly kapcsolat. A szeretőm is be van tojva. Elveszíteni nem akarjuk egymást, de ha bukunk, az brutális lesz.

2013. dec. 25. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ti, hogy anyuci rátok nyitott? :D
2013. dec. 25. 15:21
 2/19 Zakathol ***** válasza:
És ez a mi problémánk?
2013. dec. 25. 15:21
 3/19 Vicuska87 ***** válasza:

Akinek van esze az nem otthon csinálja, ha van anyu apu...

Nem értem miért lesz brutális a bukás... valaki házasságban van??

2013. dec. 25. 15:24
 4/19 anonim ***** válasza:
kevés az infó...
2013. dec. 25. 15:26
 5/19 A kérdező kommentje:
Ő 18 én 23. Anyuka konkrétan el van ajulva tőlem. Mondjuk ordít rólam, hogy nem a fia korosztályába tartozom. Eléggé kellemetlen parkapcsolatot színlelni, miközben csak szexelni járunk össze.
2013. dec. 25. 15:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok házas, három éve.
2013. dec. 25. 15:28
 7/19 anonim ***** válasza:
És miért fekszel össze egy kisfiúval ilyen zsenge házasság után? 3 év után már meg is untad a férjed? De legalább anníi lenne benned, hogy a szülei előtt kiállsz és vállalod. Vagy nincs ennyi vér a pucádban? :)
2013. dec. 25. 15:32
 8/19 Vicuska87 ***** válasza:

Jaaa, értem!!!

Hááát vagy megoldjátok máshol, vagy vége!

A mamát altassátok szépen,, hogy szétmentetek....

2013. dec. 25. 15:33
 9/19 A kérdező kommentje:
A férjem havonta max egyszer " megtisztel" egy dugassal. Baromi sok veszekedés után jutottam erre az alternatív megoldásra. Eddig remekül be is vált. Anyuka megkönnyebbült, hogy a fiacskaja megkomolyodott.
2013. dec. 25. 15:35
 10/19 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem válsz el, ha nem tudjátok megbeszélni? Még nagyon fiatal vagy, nem lenne egyszerűbb keresni olyat, aki rendesen megdug és nem kell mellette szeretőt tartani?
2013. dec. 25. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!