Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha éppen a moziba nézek egy filmet, és nagyon pisilnem kell, de még 2 óra van a filmből, és nem akarok semmiről lemaradni?2013. dec. 23. 13:47
3/14 anonim válasza:
Idd meg a kólád és pisilj bele.Majd add oda valakinek :D
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom de lány vagyok félremenne :////
2013. dec. 23. 13:50
5/14 anonim válasza:
szerezz pisiszexfétises barátot majd ő megissza :D
7/14 supra01 válasza:
nagyon sok megoldás van pl
1, simán bepisilsz és nyugisan nézed tovább a filmet
2, felállsz és elkezdesz éltelenül sikítani, addig, amig le nem állítják a filmet, ekkor gyorsan kihasználod az időt és kiszaladsz pisilni
3, kimész pisálni és veszel még egy jegyet a követjező előadásra és megnézed azt a két percet
4, megkéred a szomszédot, hogy mesélje el mi volt, mikor visszajöttél pisiről
5, megkéred a szomszédot, hogy a telefonjával vegye fel a filmet míg kiszaladsz :D
stb
8/14 A kérdező kommentje:
Mindegyik válasz jó, de valahogy egyik se tökéletes :// (Az éhezők viadalát néztem :D )
2013. dec. 23. 14:06
9/14 anonim válasza:
Hát inkább szaladj ki, minthogy becsurogjon...
10/14 anonim válasza:
Kérj meg egy fiút, hogy nyaljon ki majd fogd le a fejét, szerintem élvezni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!