Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a lányok kezdeményeznek beszélgetést amikor nekik sokkal könyebb, ők tudják mit kell ilyenkor mondani?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 14:26
2/42 anonim válasza:
Mert akkor azért sírnál miért nem keres téged senki.
3/42 anonim válasza:
Semmivel sem könnyebb. Mert te nem tudsz normálisan beszélgetni egy lánnyal még ne általánosíts az összes fiúra! Köszi!
4/42 anonim válasza:
Mert mit kell mondani? Van univerzális társalgás erre?
5/42 Költőnő? válasza:
már miért lenne könnyebb?
gondolod, h van egy titkos kéziszótár a zsebünkben
"variációk egy témára címmel?"
vagy mi? :D
6/42 anonim válasza:
Mert a lányok még kevésbé tudják mit kell mondani. A félénk lányok akkor is alig tudnak válaszolni, ha mi szólunk hozzájuk.
7/42 A kérdező kommentje:
meg szoktak szolitani de sokan nem mernek es en se oket :(
mindig van 1 csak akivel kinezzuk egymast de ez a szemezesen es egymas alapos megnezeseben ki is merul es csak ritkan van h oda jon 1-1
2013. dec. 6. 15:37
8/42 Költőnő? válasza:
és ebből jött a kérdésindító topik? :D
9/42 A kérdező kommentje:
igen mert megint emiatt buktam el egy tok aranyos lanyt :/
2013. dec. 6. 16:25
10/42 Költőnő? válasza:
de EZ miért a LÁNY hibája? :)
honnan tudod, h NEKI tudnia kellett volna, h mit mondjon?
mondta h "amúgy tudom, h nekem kellene ilyenkor beszélni és azt is tudom, mit kéne mondanom, csak mégsem mondom, mert gonosz vagyok? "
vagy mi?
miből jönnek ezek a következtetések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!