Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a lányok kezdeményeznek beszélgetést amikor nekik sokkal könyebb, ők tudják mit kell ilyenkor mondani?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 14:26
11/42 A kérdező kommentje:
Nem az ő hibájuk, csak nekik könyebb kezdeményezni mert nincs okuk félni :)
Ha kicsit szerencsétlenkednek még aranyosabbnak tűnnek és nem az lesz h égő :S
2013. dec. 7. 00:09
12/42 Költőnő? válasza:
hát erről nekik sztem nem annyira ez a véleményük... :S
13/42 anonim válasza:
Ha a fiú szerencsétlenkedik az szerinted a lánynak nem vicces? Hogy te égőnek érzed még nem biztos, hogy az is.
14/42 A kérdező kommentje:
Én nem érzem égőnek, de csak azért mert a lány leszólít és akkor tudom h már bármit teszek nyert ügyem van :D
És tényleg borzalmasan hülyeségeket tudok csinálni/mondani ilyenkor, meg szerencsétlenkedek is sokszor de még sose volt baj belőle.
2013. dec. 7. 00:22
15/42 Költőnő? válasza:
napersze, mert a lány a bátrabb :) akkor már könnyű oroszlány nyuszinak lenni :)
16/42 A kérdező kommentje:
Hát ez van, ők bátrabbak:$
Nekik nincs vesztenivalójuk, a pasik úgyse mondanak nemet, főleg hosszas szemezés után.
2013. dec. 7. 00:41
17/42 anonim válasza:
Menj a francba! De tényleg! Egy férfi szerintem ne legyen olyan töketlen, hogy ezt a nőtől várja el! -.-'
19/42 A kérdező kommentje:
Jó akkor ne legyen... én viszont nem férfi vagyok, meg semmire és senkire nem hasonlítok, én én vagyok és én elvárom h odajöjjön egy lány ha akar vmit! ;)
2013. dec. 7. 19:18
20/42 anonim válasza:
Sok sikert a további várakozáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!