Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem a lányok kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem a lányok kezdeményeznek beszélgetést amikor nekik sokkal könyebb, ők tudják mit kell ilyenkor mondani?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 14:26
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

szökőévente össze szokott jönni, csak ez így elég ritka, bár sűrűbben is összejönne ha nem csak a legjobbaknak hagynám magam leszólítani :d

2013. dec. 7. 20:21
 22/42 Költőnő? ***** válasza:
35%

keress forgalmas helyeket és csinálj vmi furát :)

többen leszólítanak majd :D

2013. dec. 8. 09:37
 23/42 A kérdező kommentje:
Ezt szoktam egyébként :D
2013. dec. 8. 12:00
 24/42 anonim válasza:
40%

Már miért volna könnyebb? Én személy szerint amúgy is régi módi vagyok. A fiú kezdeményezzen.Szeretem a határozott férfiakat. A férfinak csak a nők jeleiből kell tudni olvasni. Mert ha tetszik egy srác, higgyétek el, adunk mi jeleket, nem is keveset. Csak meg kell látni őket. Hosszas szemezés, mosoly, mimika, testbeszéd. :)Elég szomorú, hogy a világ lassan már ott tart, hogy a nők teszik meg a fontosabb lépéseket. Tisztelet a kivételnek,és ezzel nem általánosítani szeretnék, csak a hagyományos férfi-női szerep híve vagyok.

20/L

2014. jan. 4. 01:32
 25/42 anonim ***** válasza:
59%
Változik a világ, változnak a szokások. Lesz ez még így se!
2014. jan. 4. 02:32
 26/42 anonim válasza:
66%
Szerintem egyáltalán nem egy lány dolga, hogy beszélgetést kezdeményezzen, és ezt nem azért mondom mert félénkek, hanem mert mégiscsak volt valaha egy szokás, hogy a férfi kezdeményez. Ha szemezel egy lánnyal, az azt jelenti, hogy észrevett és tetszel neki, vagyis nyugodtan odamehetsz hozzá. Nem is kell előre kitalálnod hogy mit fogsz mondani, csak menj oda hozzá és lesz ami lesz, nem kell parázni. Gondolj arra, hogy a legrosszabb ami történhet, hogy kosarat kapsz, de hát akkor mi történik most komolyan??? Ha viszont összejöttök, akkor nagyon büszke leszel magadra hogy megtetted :) Csak hajrá :)
2014. jan. 15. 19:10
 27/42 anonim válasza:
59%
Olvastam egyszer egy olyan "trükköt" hogy a srác elindított egy zenét a telefonján, megkérte a csajt hogy fogja meg a telót majd elkezdett táncolni :D Tuti cucc :D
2014. jan. 15. 19:37
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Mert amikor a fiu keres meg azzal, hogy szeretne megismerni, ne en teperjek utana (neki sem kell egyebkent..) ;)
2014. jan. 30. 22:45
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
engem is csak egyszer szolitott le egy lány.....tudni akarta hogy mennyi az idő XD
2014. júl. 3. 08:47
 30/42 anonim válasza:
28%
Mindig a fiú kezdeményezzen! Ez lányoknál, már mint olyan lányoknál akiknek vannak értékeik, azoknál ez alap dolog. :) Ne félj odamenni. Mert aki mer az nyer. És veszteni valód nincs.@
2014. aug. 12. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!