Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor most mi van? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mi van? Mit csináljak? Lehet valami köztünk?

Figyelt kérdés
Másodszor randiztam egy sráccal,és a randi végén megcsókolt,ölelkeztünk meg minden.Aztán megkérdeztem tőle hogy akkor most mi van?Mit gondol?!És azt mondta nem tudja..ez mit jelent?mire számítsak?Hogy még gondolkozik rajta vagy nincs semmi esélyem?És azok után miért azt mondta hogy nem tudja?!
2013. nov. 30. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Randizgattok, ismerkedtek, alakulnak az érzései (tek)... Ne szorítsd sarokba ilyen kérdésekkel, úgyis a tettei beszélnek.
2013. nov. 30. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha randizni akart veled, nyilván tetszel neki, ha nekem tennének fel egy ilyen kérdést én se tudnák rá mást mondani így hirtelen. Lehet, hogy a srác bizonytalan vagy félénk. Én nem aggódnék a helyedben.
2013. nov. 30. 11:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszön a segítséget!:) És akkor ilyenkor mit csináljak?Várjak amíg szól vagy mi?!:D
2013. nov. 30. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nem jelentkezik egy héten belül akkor ennyi volt

ha akar valamit akkor keresni fog

2013. nov. 30. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!