Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan 10 éve, hogy ismerek egy pasit, de mind a 2nknek van kapcsolata és ezért csak sex van köztünk! Én viszont többet szeretnék. Mi történik ilyenkor?
Figyelt kérdés
Átmegyünk egymáshoz beszélgetünk, jól elvagyunk. és a vége mindig sex. Ha "befejeztük" mind a 2-en megyünk a magunk dolgára. és ez megy 3 havonta! Annyira jó, de én többet szeretnék, mert sajnos beleszerettem! Vajon csak a sex partnert látja bennem vagy miért nem lép előre? Próbáltam vele beszélni, de egy csókkal "lerendezte"! Nagyon zavar, mert szeretem! De ugyanakkor jó is!2008. júl. 30. 22:17
1/7 anonim válasza:
Szia!
A döntés rajtad áll (meg persze rajta)
Válaszolj a kérdésekre és meg tudod:
• Kit szeretsz jobban - a jelenlegi párod vagy a szex partnered?
• Megéri egy ilyen kapcsolatba belemenni és ott hagyni a párod?
• Ő is szeret téged?
--
Nagyon jól gondolkozz el, hisz megbánhatod! De mielőbb dönts, hisz ez a három hónapi szex (másik emberrel) tönkre teheti a jelenlegi párkapcsolatod.
Beszélj vele és ne csak mindig a szexnél kössetek ki.
Wanda
2/7 anonim válasza:
bizonyára ő is úgy van ezzel mint te. LEHET hogy ő is többet akar de neki is ott van a kapcsolata és szerintem rád vár hogy tégy valamit vagy tanácstalan mert nem tud választani egyenlőre marad csak a "szex és más semmi" témánál :)
3/7 anonim válasza:
Hát ha mind kettőtöknek van kapcsolata, akkor az történik bizony hogy ti csaljátok egymással a párotokat. Hát nem szép dolog. Szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem merek lépni, mivan ha elutasít és ennek a jóvilágnak is vége szakad? Nekem szükségem van rá!!! :(
2008. júl. 30. 22:28
5/7 anonim válasza:
Ha vége ennek, akkor annyi történt, hogy nem csalod a párod, és vége a bizonytalanságnak. Hidd el hogy jobb, tapasztalat. Egy szerelmi csalódás még mindig jobb és kiheverhetőbb mint hosszútávú rágódás ezen a dolgon, és az érzések elfolytása... Szerintem finoman adagold neki be a dolgot.
6/7 anonim válasza:
En is ugyanilyen helyzetben voltam.Az ember eleteben sokszor adodik amikor elerkezunk a pillanathoz hogy dontsunk.Ez nem konnyu mert gyokeresen megvaltoztathatjuk az eletunket!Gondold vegig,amellett donts aki nelkul nem tudsz elni.A jot hamar meg lehet szokni,de egy szexpartnert hamarabb el lehet felejteni mint a baratodat,akit "szeretsz"!En a szexpartnert valasztottam.......elnyomtam az erzeseimet a baratom irant es belementem az uj kapcsolatba-nem sok jo sult ki belole.Nem az igazi.Azota nehezebben hallgatok a szivemre,az erzeseimre,mert par honappal ezelott elnyomtam magamban ezeket a melyrol jovo,igaz "tanacsokat",es ezek helyett inkabb az eszemre hallgattam!Ne feledd a sziv soha sem hazudik,donts szabadon,teljes szivvel,anelkul hogy kenyszeritened magad!Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!! :)
2008. júl. 31. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!