Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Randizzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Randizzak mással vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy férfi (32) akivel ismerkedünk neten egy pár hónapja. Még nem találkoztunk, de elkezdtem érezni iránta vmit. Csak az a baj h nem tudom mikor fogunk tudni talizni mert neki elég bonyolult most az élete van még egy dolog amit el kell intéznie ami nem tudom mennyi ideig fog még tartani. Vannak más férfiak is akik érdeklődnek irántam és nem tudom h elfogadjam e a közeledésüket vagy ne :( ha randiznék egy másik fiúval úgy érezném mintha megcsalnám :( jaj nem tudom mit csináljak érdemes e rá várni vagy nem? valakinek valami jó tanácsa ha lenne megköszönném

21L

2013. dec. 21. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Még nem találkoztunk, de elkezdtem érezni iránta vmit.

nem

2013. dec. 21. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
mijaz akadáj?
2013. dec. 21. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es most mire írtad hogy nem?
2013. dec. 21. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem érezhetsz senki iránt úgy, hogy még nem találkoztál vele, csak a saját fejedben megszületett képbe szerethetsz bele, ami garantált csalódást fog nyújtani, mikor élőben is megismerkedsz vele.
2013. dec. 21. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem akarnék alpári lenni, de úgy gondolom, hogy ha nem lennék kellően nyers akkor nem lenne elég hangsúlyos a mondanivalóm lényege.

nem tudsz levegőt venni ha nincs fa*sz a pi*csádba?

itt filozofálsz, hogy érzel valamit iránta és úgy érzed megcsalnád ha mással is találkozol, akkor mégis mi a fa*sz a kérdés? ha nem tudsz meglenni napokat anélkül, hogy valaki nem ne élvezzen beléd akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás ha összes fa*szt leszopnád aki érdeklődik irántad, mert ha már érdeklődnek akkor miért ne?!

az ilyen nőkre tudok egy nagyon találó kis megnevezést: ge*citartály!

2013. dec. 21. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös azért szebben is kifejezhetted volna magad ugyis megértettem volna
2013. dec. 21. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedj másokkal is sosem lehet tudni :) meg az én véleményem szerint nagy a korkülönbség köztetek :) de te tudod...
2013. dec. 21. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
úgy éreznéd mintha megcsalnád azt, akivel sohasem találkoztatok, ez nevetséges, mint a South Park részben, ahol nem volt net............
2014. jan. 14. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!