Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is jártunk egymással, kb semmi sem történt mégis hiányzik nekem. Mással is volt már ilyen?
Ohh bazzz nap közben el vagyok, de azért akkor is sokszor jut eszembe, de mikor este elalszom ő az akire gondolok elalvás előtt. Reggel felébredek rá gondolok. Csomószor az jár a fejemben hogy vajon mi lehet vele, mit csinálhat, mennyi mindent mondanék neki. Nagyon rossz ez így.
Az a baj hogy nagyon-nagyon behülyítette az érzelmeimet. Már akkor is tudtam hogy nek őszonte, vagyis csak éreztem de mégis hittem neki. És mai napig is azt mondom magamban hogy nem olyan volt mint akit igazán érdeklek és szeretett volna komolyabbat, de mivel a szövegei olyanok voltak, meg a viselkedése is: bújás, ölelés, nyakra puszi stb. hogy azért mégis azt mondom hogy lehet akart valamit.
Nekem ő ilyen álom pasi volt mert egy suliba jártunk és már a suliban is tetszett. Szóval ja, rajongtam érte kb.
Most tartok a 2 hónapnál... :( Meg az is rossz hogy naponta nézegetem a facebookját, ráadásul új csaja is van már: közös képekkel stb. és nagyon idegesít. Meglátom a srác képét és nem bírok rá nézni mert mérges vagyok rá, de közben meg oda vagyok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!