Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Miért ragaszkodtok annyira a párotokhoz? Miért olyan nagy baj, ha elmegy, mással szeretne lenni?
pl azért ragaszkodtam hozzá, mert szerettem. tetszett, és boldog voltam vele.
már nem vagyunk együtt, de most is hiányzik...
Ekkora hülyeséget, te most gyakorlatilag azt állítod, hogy mindenki pótolható. Ha innen nézzük a dolgot, akkor a rokonaink is, nem?
Nyilván azért ragaszkodsz valakihez, mert szereted, nem?
Mert igy érzik jól magukat? Milyen hülye kérdés ez?? Fiatalok, szeretik egymást, minek jöjjenek össze ha aztán csak eljárkálnak külön-külön,,
majd úgyis függetlenednek maguktól, most ahogy mondták tapasztalat is meg így érzik jól maguk, ilyet elleve nem kell meg kérdőjelezni
Ez jogos: "Mert igy érzik jól magukat? Milyen hülye kérdés ez?? Fiatalok, szeretik egymást, minek jöjjenek össze ha aztán csak eljárkálnak külön-külön," :)
Ha már nem szeretik egymást nem jó a kapcsolat na akkor menjenek külön...
Mért olyan nagy baj hogy elmegy mással? -_-
Hát talán mert őt szeretem, és rosszul esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!