Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a fiatal férfiak?

Figyelt kérdés

21 éves egyetemista lány vagyok. Szinte állandóan az a helyzet hogy megismerek egy srácot, nagyon jól kijövünk egymással, több randira is elmegyünk, de végül mindig kiderül hogy csak szexet akar. Ismerkedés elején mindig közlöm a szándékaimat, elmondom hogy csak komoly kapcsolat érdekel, erre mindig az a válasz hogy ők is ezt akarják..Majd jön az utalás hogy megakarnak fektetni, holott már közöltem hogy nekem ez nem fér bele ha nem vagyunk kapcsolatban..

Majd ha nem adom oda magam akkor jön a ghosting..Komolyan miért kell hazudni a szándékukról, és miért épp olyannal kezdenek ki aki nem csak szexet akar. Elég rossz érzés több hétnyi beszélgetés meg randi után így járni. Hogy szűrjem ki az ilyen srácokat, ha tényleg teljesen normálisan viselkednek, és csak így hirtelen jön ez a fordulat?? Nyugtassatok meg hogy vannak még srácok akik hasonlóan gondolkoznak, és szeretnének elköteleződni...

2022. nov. 23. 23:54
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
74%
#28 De miért állsz le veszekedni egy teljesen eltérő világnézetű emberrel? Ez nem egészséges vita, ez vagdalózás mindkettőtök részéről.
2022. nov. 24. 00:33
 32/55 anonim ***** válasza:
28%
#30: ÉN döntöm el, hogy mi a dolgom.
2022. nov. 24. 00:34
 33/55 anonim ***** válasza:
0%
28. Oké, rendben van, de NE SÍRJ ha hazudott neked és csak le akart varrni!
 34/55 anonim ***** válasza:
98%
Szegény kérdező, lehet már nagyban alszik, holnap reggel meg majd a wc-n olvasva képed el, hogy mi az atyaúristen ment itt. :D
 35/55 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, csak el ne késsen a munkából! :D
2022. nov. 24. 00:35
 36/55 anonim ***** válasza:
0%
#33: mert szerinted nem ismerem fel az ilyeneket kilométerekről?
2022. nov. 24. 00:36
 37/55 anonim ***** válasza:
0%

"Szinte állandóan az a helyzet hogy megismerek egy srácot, nagyon jól kijövünk egymással, több randira is elmegyünk, de végül mindig kiderül hogy csak szexet akar"

AZT A BETYÁR MINDENIT! EZT NEM GONDOLTAM VOLNA! 🤣🤣

2022. nov. 24. 00:37
 38/55 anonim ***** válasza:
0%
36. Aki a Bentliből száll ki rózsával a szájában, annak is áll a cerkája!
2022. nov. 24. 00:38
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
31-es, a teljesen eltérő világnézetű azt jelenti, hogy tiszta a szemem és még csak náci sem vagyok?
2022. nov. 24. 00:48
 40/55 anonim ***** válasza:
48%
#39 Mi? Dehogy. Nem azt mondtam, hogy bármelyikőtök nézőpontja is eleve hibás lenne, hanem hogy olyan szinten összeegyeztethetetlen, hogy kár vitába szállni egymással.
2022. nov. 24. 00:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!