Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkhoz szólok! Szeretitek azt, ha egy lány ti csókoltok meg a lány életében először? Vki megcsókolna? :xD
Sziasztok! :D Hát elég jókat mosolyogtam azon amiket írtatok :D
Én 16 vagyok, és kb két hete volt az első csókom.
De a pasi az megsem kérdezte, hogy smártam e már előtte, meg sztem azt sem vette észre, hogy még nem smártam ő előtte.
Ja és az, hogy a pasik szeretik e, h a csaj csókolózott e már vagy sem, sztem hülyeség, ha teccik neki a lány, és úgyértem igazán teccik, akkor elfogadja, h még nem csókolózott és kész. ^^
Ja és az, hogy ki mikor csókolózik elsőnek sztem m1... aki azért lehordja a másikat, mert mondjuk 18 évesen csókolózik elsőnek az nagyon gyerekes...
most komolyan azért csókolózzunk, mert ciki ha a haverjaink megkérdezik, h csókolóztunk e már és mi azt mondjuk, h még nem
v ink azért mert szeretnénk és tudjuk, h eljött az ideje annak, h végre csókolózhassunk :)
eleve ameik haverunk lehord azért mert még nem csókolóztunk az nem haver :) xal ennyi
nah sziasztok ^^ by: Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!