Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúkhoz szólok! Szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkhoz szólok! Szeretitek azt, ha egy lány ti csókoltok meg a lány életében először? Vki megcsókolna? :xD

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 14:18
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Leirom meg ketszazadjara is, nem nem "ciki". 17 evesen csokoloztam eloszor es meg mindig itt vagyok. Sot (most figyelj, durva lesz) van baranom aki elmult 18 es meg nem csokolozott. Ami viszont "ciki", mondhatni kinos, erthetetlen es nem normalis, hogy a mai fiatalok tobbsege nem tud gondolkodni, feleloseget vallalni meg csak helyesen irni sem. Ezt most nem rad ertem es bocsass meg, hogy itt vezetem le a felhaborodasom, csak elkepeszto miket tud irni a sajat(!) korosztalyom. 18/L
2010. szept. 29. 14:31
 12/51 Moszuke ***** válasza:
42%
nekem is 14körül volt az első. hirtelen, és meglepetés szerűen lekaptak egy lépcsőházban:(
2010. szept. 29. 14:32
 13/51 A kérdező kommentje:

Te lány vagy?

Mert ak jó elkapott a fiú..

De ha pasi vagy....:D

Moszuke-nak

2010. szept. 29. 14:34
 14/51 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene, az azt jelentené, hogy én is vele csókolóztam először...

17/F

2010. szept. 29. 14:40
 15/51 Moszuke ***** válasza:

fiú vagyok. hát már az én koromba is léteztek ... khm "könnyű vérű" lányok. és én egy ilyet fogtam ki.

hát ezért történt ami történt:)

fhuhuh de az apja nagy forma volt:D no mind1 ez egy másik story:)

az a baj a mai világba azt látom hogy ez az arány megfordult. régen alig voltak ilyen COME HERE! lekaplak ha kő ha nem kő és kiszívom_a_véredet_lányok.. most meg 10ből7 ilyen "ribi(?)"

2010. szept. 29. 14:44
 16/51 anonim ***** válasza:
Imádom:P
2010. szept. 29. 14:44
 17/51 anonim ***** válasza:

14:29 vok

Hát nemtom jöhet bármi más de én csókolózni nem szeretek annyira :/ Vagy nem az h nem szeretek csak nekem nem olyan nagy szám...

Amúgy én 14 évesen csókolóztam először volt egy lány aki nagyon tetszett csak 1 évvel idősebb volt nálam és emiatt alig mertem megcsókolni XD Ültünk a játszón dumáltunk és vagy fél óráig győzködni kellett magam h meg merjem csókolni XD Ő neki gondolom kicsit meglepő lehetett de nem tiltakozott =)

2010. szept. 29. 14:46
 18/51 A kérdező kommentje:

A csókolózáshoz szer nem kell nagy száj!!!!

:xD

Vagy igen?

2010. szept. 29. 14:59
 19/51 anonim ***** válasza:
xdXD azt nem úgy értettem hanem h nem nagy szám :D Mármint nem nagy cucc :D Mondjuk tényleg a szám se olyan nagy lehet az a baj most h mondod!!! A fogorvos is alig fér bele szal vele nem csókolózok.
2010. szept. 29. 15:07
 20/51 A kérdező kommentje:

Értem....

Te aranyosnak tűnsz.....Biztos bejössz a csajoknak....Vagy tévedek?:)

2010. szept. 29. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!