Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkhoz szólok! Szeretitek azt, ha egy lány ti csókoltok meg a lány életében először? Vki megcsókolna? :xD
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 14:18
21/51 Kamuuu válasza:
15 vagyok és még nem csókoloztam és fiú vagyok ennyi:DDDD
22/51 anonim válasza:
Hát ált bejövök a csajoknak ők is bejönnek nekem!!! =)
Kamunak meg egy szavát se hidd egyszer 15 éves egyszer 14 tuti h már csókolózott is!
23/51 Kamuuu válasza:
Bazzeg téll 14 vok csak 15 öt irok mert novemberben születtem:D és tényleg nem csókoloztma nem volt még csajom:/:S
24/51 Kamuuu válasza:
Bármire esküszök hogy igazat mondok és 14 vokXD:D
25/51 anonim válasza:
13 éves vagyok, fiú és egy hete nyelveseztem először, és a barátnőm is és nagyon örült meg énis szóval a nyelve szüzességét én vettem el de ő is nekem. igaz hogy még nem vagyunk annyira benne a dologban de a nyelves az nyelves a szájas az szájas a nyálas az nyálas...nem? :P
26/51 anonim válasza:
akkor kedves kamuuu nagyon csúnya lehetsz és a fütyid is csak 5 cm lehet mert 15 évesen létezik hogy ne lett volna valakinek csaja?
cikiiiiiiiiiii
27/51 Kamuuu válasza:
Te meleg vagy érdekes van 1 20 éves ismerősöm és neki se volt még:D nyomoréék vagy:D és 16 cm a farkam:D
28/51 anonim válasza:
Ja persze 16cm igazából 12cm csak 16ot írsz mert novemberben születtél mi? XD
Am sztem nem gáz ha vki 14-15 évesen nem csókolózott még, de azért 20 évesen már gáz XD Ne az a haverod legyen a példaképed mert úgy maradsz :D
29/51 anonim válasza:
mire mész vele?xD ha még csajod se volt :D én 13 vok és jelenleg is van csajom és hidd el ciki ha még nem csókolóztál nagyon is ciki...vagy talán gay vagy?
30/51 Kamuuu válasza:
Miért lenne ciki megmondanád?? azért mert te 13 éves vagy és megbaszol majd mindenkit 1-2 év múlva az a te dolgod:D de én nem vok 1 csajozo gép csunyának nem hiszem magam bár nem vok egos:D és nyugi nem a példaképem a 20éves csak egyszerűen nem jöttek össze a dolgok pedig lett volna már alkalmam... csak nem jött össze és ez téll igy van:(:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!