Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 13-15 évesek! Ha egy lány megcsókolna, akkor vissza csókolnátok vagy ellöknétek magatoktól?
Figyelt kérdés
hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. :D2010. febr. 9. 20:56
1/16 anonim válasza:
A kapcsolat 'erösségétöl' függ..
Szoval pl egy legjobb bnönek engedném, viszacsokolnám, és megbeszélnénk.=D
2/16 anonim válasza:
ha jó a csaj, és teccik, meg minden megvan akkó ja
3/16 A kérdező kommentje:
kort írjatok pls. :D
2010. febr. 9. 20:57
4/16 anonim válasza:
Gondolom 13-15 év körül lehetnek.. :D
Amúgy én visszacsókolnák :P 15/L
5/16 anonim válasza:
hát én már elmúltam 15 két évvel, de 2-4 évvel ezelőtt is ugyanígy gondoltam...
nem csókolNÉK (nem, még véletlenül sem -nák) vissza, mert számomra ugyanolyan gusztustalan, mintha pasik zacsipacsiznak...
nem, nem azt mondom, hogy nem fogadom el, mert elfogadom, csak akkor tartsák meg maguknak a nagy másságukat, ne vonulgassanak meg tárják ország-világ elé a dolgokat...
6/16 anonim válasza:
Úgy tűnik a globális felmelegedés a fiatalokra is hatással van.
7/16 anonim válasza:
13 éves lanyok ne csókolózzanak még lanyokkal. meg fiukkal se. :S
8/16 anonim válasza:
ellökném..:S:D
pfuuj...csak fiúkkal vagyok hajlandó smárolni:D
9/16 anonim válasza:
Visszacsókolnék. Kíváncsi vagyok milyen lehet, de persze csak akkor, ha ápolt a másik fél. 15 vagyok
10/16 anonim válasza:
Lány-Lány Na ne! Blöeee... 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!