Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy egy lány megcsókolna, mik az általános jelei?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:24
1/7 Timi: ) válasza:
Feszeng,állandóan babrál valamivel ha van valami a kezében,sokat néz a szemedbe,haját piszkálja,húzódik feléd,szemez veled egyfolytában,érezned kell,mikor is szeretné...ez az adott helyzetben derül ki.
23/L
3/7 anonim válasza:
nem biztos, hogy ovi kategória :)
most éppen én is így vagyok egy lánnyal. elbizonytalanít, hogy ő is egy kicsit bizonytalan és nem érzem, meddig mehetek el. elrontani sem akarom, mert tényleg bejön, szóval msot egyelőre várakozó álláspont van :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem is, mélyen a szemedbe néz, és zavarban van. Amikor sokszor összeakad a tekintetetek, amikor belenéz a szemedbe, és nem kapja el a fejét, akkor arra gondol, legszívesebbne elmerülne a szemeidben, na akkor kapd el!
5/7 anonim válasza:
Mi az hogy megcsókolna???
Ha akarod, mélyen a szemébe nézel, lassan közelhajolsz és megcsókolod.
Ovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!