Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkhoz szólok! Szeretitek azt, ha egy lány ti csókoltok meg a lány életében először? Vki megcsókolna? :xD
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 14:18
41/51 anonim válasza:
Elvagytok. (:
Majd csak megcsókol valaki.
Majd 1 napon engem is. :D Normálisan... :DD
Bocsi, lány vagyok, nem fiú. :)
15/L
42/51 Kodistroy válasza:
"Érted élünk Drága Hon,
VESSZEN-VESSZEN TRIANON!"
43/51 Kodistroy válasza:
Ja és vagyok facebook-on :D
44/51 A kérdező kommentje:
Köszike,a válaszokat!!!!
THX :*
2010. szept. 30. 09:28
45/51 anonim válasza:
Kicsit érdekes, megmosolyogtató a válaszaitokat olvasni :) De nem rossz értelemben :) Némileg idősebb korosztály vagyok (26).Érdekes, bennem nem hagyott mély nyomokat az első csók, talán 15 lehettem és egy nálam jóval idősebb srác volt.Utána jött pár lúzer és két év múlva megismertem a barátomat. Nem nagy kunszt a csókolózás, de az a legjobb, amikor úgy csókolózol valakivel szerintem, hogy megszűnik körülötted a világ. Lehetsz egy diszkóban, lehet rengeteg ember körülötted, de minden eltűnik, csak az érzés marad. De ez csak azzal megy szerintem, akivel egymásba szerettek, az pedig általában akkor jelenik meg amikor az ember boldog, ki van virulva és a legkevésbé várja. A csók másik szépsége, amikor valaki eltalálja, hogy úgy csókol, akár a nyakon, hogy beleremeg a nő lába. Se túl lágyan, hogy csiklandozzon, se túl vadan.Úgyhogy én azt mondom, hogy tud nagyon jó és érzéki lenni...
46/51 anonim válasza:
Igen szeretem. Tök cuki! - Igen, megcsókollak, ha szimpatikus vagy. Hol laksz? Puszi!
47/51 anonim válasza:
Én 11 évesen csókolóztam elsőnek.Bennem nem hagyott mély nyomot ez a dolog.Üvegeztünk haverokkal és így történt meg,egy nálam 2 évvel idősebb sráccal.
15/L
48/51 A kérdező kommentje:
21:14
Komolyan megszeretnél csókolni???
Én benne vagyok!Írj privin!!
2010. okt. 9. 14:10
49/51 anonim válasza:
Szerintem nem komolyan írta... De ha összejött, tudasd velünk. :D
50/51 A kérdező kommentje:
Ok!!!!
2010. okt. 9. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!