Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nagyon jó embert, csak nagyon rossz az időzítés... Örlödök magamban, mit tegyek ebben a helyzetben?
Megismertem egy nagyon jó embert, olyat akire már rég vágytam.Amikor látom, amikor beszélgetünk mindig megbogtatja a szívemet.Azt érzem, kezdek bele szeretni. Apróbb érintések voltak csak köztünk, és egy csók. Arra az egy csókra nagyon sokat gondolok még mindig.
A probléma ott van hogy éppen " válófélben" vagyok. A kapcsolat nem a megismert fél miatt ment tönkre.Békében válunk.
Jelenleg még nem tudok elköltözni, mivel egy betegség szinte teljesen lenullázott anyagilag. Megviselte a szervezetemet is, lement -10 kg.
Úgy érzem most éppen mélyponton van az életem. Ezért is szerintem nagyon rossz az időzítés.
Úgy érzem most az életem helyretételén kellene dolgoznom, és talpra állni minnél hamarabb. Viszont azt is érzem hogy bár rettentően hamar alakult ki , de kár lenne eldobni ezt a kialakulóban lévő kapcsolatot.
Valakinek volt hasonló tapasztalata ? Hogyan döntött?
Egyébként én vagyok a nő a történet ben, 28 éves.
ha az új embernek ez nem gond, akkor te is belemehetsz.
az 1# jól írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!