Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lehet kimutatni az érzelmeim vagy jobb ha magamban tartom még?
Nos van egy pasi akivel 2 hónapja ismerkedünk, igazából mindketten tudjuk hogy többet akarunk a másiktól, ami ki is lett mondva.
Az a probléma hogy eddig csak neten tudtunk beszélni, mert nem volt lehetőség még találkozóra.
Viszont magán a találkozó is úgy lenne elmondása szerint mintha már akkor egy pár lennénk, szóval ez már nem egy randi lenne.
Mivel mostanában több a dolgom és és ő is elfoglalt így kevesebbet beszélünk mostanában, így ebből eredően szomorúnak érzem magam, mert szeretném kimutatni az érzelmeim felé.
Azaz jobban szeretnék vele foglalkozni, hogy érezze hogy több van bennem.
Alapjáraton nagyon romantikus vagyok és neki eddig ez tetszett is és jól esett neki, de nem tudom hogy most kimutassam-e úgy, azaz adjak többet magamból amíg nem találkoztunk és nem jöttünk össze.
Próbáljátok meg összehozni a személyes találkozás és ha minden passzol akkor ne fogd vissza magadat.
Ha neki is tetszik amit tőled kap akkor nagyon jó élményben lesz részetek és nem is kell tovább azon aggódnod, hogy mennyit adj magadból.
A válasz: mindent amit jónak gondolasz.
Felesleges játszmázni. Ha szeret akkor legalább olyannak fog szeretni amilyen vagy.
#1 Sokat dolgozik (amit itt most nem fejtegetnék, mert mindenki tudja milyen sokat dolgozni), túl van hajtva legalábbis én úgy érzem, de ettől független volt/van tervben meg beszélünk róla, pontosabban mindig ő hozza fel, csak arra várni kell picit.
#2 Ebben igazad van, hogy őszinte legyek én valamiért ha neten megismerek valakit és érzelmeim alakulnak ki, akkor személyesen is ugyan úgy érzek iránta.
Persze benne van az hogy naív vagyok.
#3 Nem játszmázom vele.
Csak szimplán rossz tapasztalat hogy eddig akik bejöttek nekem és sokat adtam magamból, kimutattam az érzelmeim azoknak nem kellettem és nem értékeltek.
Nem szeretnék ebbe a hibába esni azért kérdeztem inkább meg.
De mindenkinek köszönöm szépen a választ! :)
4# nem kell fejtegetni. Tudom milyen az ha valaki sokat dolgozik.
Viszont én tudom azt is hogyha valakit meg akarok ismerni, akkor nem várok 2 hónapig. Én 2 hét után másik országból jöttem haza 1 napra csak azért hogy megismerhessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!