Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapestre költözök milyen ott az élet? Félek kicsit vidékről odaköltözni magamban
Ha kiköltözöl a külkerületekbe, akkor az azért csendesebb. De ha a munkád a belvárosban van, akkor kb utazhatsz napi 2 órát is (egy óra oda, egy vissza).
Zajos, büdös, tömegnyomor van sok helyen, főleg a metrón csúcsidőben, drága, órákat utazhatsz A pontból B pontba.
Én soha nem költöznék fel. Manapság heti szinten egyszer, volt, hogy napi szinten jártam fel (munka és suli miatt).
Lehet, hogy valakinek bejön (több lehetőség stb.), de én is vidéki vagyok, de nem tervezem, hogy felköltözzek a fővárosba.
4 évig jártam Pestre suliba aztán 3 évig dolgozni, és köszönöm de nem kérek többet Pestből.
Forgalom szempontjából meg borzalmas.
Egyedül 1 dolog Pesten amiből több van mint máshol az a Mc Donalds
"Főkőtöztem ide, ahol sok a lehetőség,
könnyű csajok, extrém a pörgés
De büdös, büdös, nem kapok levegőt
Kisétálok, süt a nap a Margit-szigetre
Ott meg futók, bringások, napozók a Duna ipari partján
szottyadt, puha testüket szellőztetik a perzselő köveken
hogy a dohos belvárosi otthonuk
áporodott jellegét küldjék a városra
Mint folyóba eresztett szennyvíz-csatorna
barna elegyét fényképezve
a szandálban sétáló szakasztott túrista
Kérdezed merre van?
Aszongya nincs pénze.
Autó? Á azt felejtsd el!
Drága a díj a parkolásért, mert minél több a kocsi,
annál több a parkolási engedély
logikus
A gyalogos s*ggf*j meg belép a sárgába.
A koszos bringás áthajt átellen
de ha rányitom az ajtót még őneki áll feljebb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!