Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapestre költözök milyen ott az élet? Félek kicsit vidékről odaköltözni magamban
azért nem csak 1,5 órára a belvárostól van csendes hely.
én óbudán lakom (3. kerület), onnan számítva hogy kilépek az ajtón és elsétálok a buszhoz, 20 perc alatt bent vagyok a nyugatinál.
max. 8 perc sétára van busz, hév, villamos.
éjszakai busz is jön ide, elég csendes a környék, van játszótér, suli, bolt 3 perc sétára, minden amit akarsz :D
az igaz, hogy ha beköltözöl a wesselényire mondjuk egy utcára néző lakásba akkor az hangos lesz, büdös és idegesítő. de van bőven olyan hely ahonnan hamar beérsz a belvárosba és ráadásul nagyon csendes is :)
Eletem legjobb dontese volt, mikor 22 evesen, egyedul felkoltoztem Pestre. Rengeteget tanultam ott, kinyilt a vilag elottem. Olyan, hogy budos vagy koszos, nem erdekelt...mindenben meg tudom talalni a szepet.
Most Londonban elek, de Pestet is otthonomnak tekintem a szulovarosom mellett.
Hajra! ;)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!