Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt most túlfújtam magamban?
Sziasztok, van egy srác akivel randizgatunk most már egy hónapja, elég komolynak tűnik szóval szerintem ki lesz hamarosan mondva köztünk a dolog.
Elvileg szerelmes belém, meglep dolgokkal, amikor rámnéz teljesen látom hogy odavan, a szexet se siette el velem, tehát nagyon tisztelettudó és mondta hogy komolyat akar velem.
Ennek ellenére - én szoktam néha hobbifotózásokra járni és van egy fotós haverom aki nem rég csinált rólam városi képeket, de ez a srác ilyen erotikus képeket is szokott lányokról lőni és totál véletlen láttam meg hogy egy ilyen fotós modelljét akiről csomó fehérneműs kép volt (egyébként kicsit ízléstelennek láttam), ez a srác akivel randizom bekövette most instán. Nyilván ennek lehet nem kéne jelentőséget tulajdonsítanom, de zavar mert nyilván úgy követte be hogy ez a fotós nem rég rakott fel rólam képeket, a srác akivel randizom meg megnézte az oldalát és ott látta meg ezt a lányt és bekövette,de most frusztrált hogy ráírt-e vagy, rá izgul vagy mi? Ha ennyire szexinek tart engem és odavan értem mint mondja főleg így a kapcsolat elején akkor mi szükség vagy mi okból követte be ezt a lányt? Zavar a dolog de nem kérhetem számon, sőt nyomozósnak tűnne.. vagy csak a pasik ilyenek?
Ti mit gondolnátok a helyemben erről?:/ én 26L a srác 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!