Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt most túlfújtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt most túlfújtam magamban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy srác akivel randizgatunk most már egy hónapja, elég komolynak tűnik szóval szerintem ki lesz hamarosan mondva köztünk a dolog.

Elvileg szerelmes belém, meglep dolgokkal, amikor rámnéz teljesen látom hogy odavan, a szexet se siette el velem, tehát nagyon tisztelettudó és mondta hogy komolyat akar velem.

Ennek ellenére - én szoktam néha hobbifotózásokra járni és van egy fotós haverom aki nem rég csinált rólam városi képeket, de ez a srác ilyen erotikus képeket is szokott lányokról lőni és totál véletlen láttam meg hogy egy ilyen fotós modelljét akiről csomó fehérneműs kép volt (egyébként kicsit ízléstelennek láttam), ez a srác akivel randizom bekövette most instán. Nyilván ennek lehet nem kéne jelentőséget tulajdonsítanom, de zavar mert nyilván úgy követte be hogy ez a fotós nem rég rakott fel rólam képeket, a srác akivel randizom meg megnézte az oldalát és ott látta meg ezt a lányt és bekövette,de most frusztrált hogy ráírt-e vagy, rá izgul vagy mi? Ha ennyire szexinek tart engem és odavan értem mint mondja főleg így a kapcsolat elején akkor mi szükség vagy mi okból követte be ezt a lányt? Zavar a dolog de nem kérhetem számon, sőt nyomozósnak tűnne.. vagy csak a pasik ilyenek?

Ti mit gondolnátok a helyemben erről?:/ én 26L a srác 28F

2021. máj. 6. 18:52
 1/6 anonim válasza:
34%
Szerintem utalj a dologra. Ha nem szeretnéd megkérdezni akkor hozd fel valahogy a témát és figyeld a reakcióját. Személy szerint én nem randiznék olyannal aki lehet hogy közben más nőre (is) vágyik. Ez a sajt véleményem(!!!)
2021. máj. 6. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszene, hogy őszinte legyek. Aztán ki tudja, lehet hogy semmi jelentősége, de azért szerintem ez elárul a srácról dolgokat..
2021. máj. 6. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Hat ha nok szamolgatjak, kinek milyet lajkolja a pasi, milyen noket nezeget, akkor talan egy normalisnak szamito ferfit is erdekel, akkor most a noje vetkozik-e vagy sem a nagy fotos geniusznak.
2021. máj. 6. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 te totál nem érted, amit a kérdező írt..
2021. máj. 6. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. máj. 6. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy emiatt a srácot nem érdekled igazán vagy hogy meg is csalna... de légy óvatos vele! Elvégre a kísértés körbe veszi és ő nem is tiltakozik ellene...
2021. máj. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!