Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet magamban lezárni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet magamban lezárni, ha valaki minden előjel nélkül hirtelen eltűnik és nem válaszol?

Figyelt kérdés
Jól induló ismerkedés, meg volt az összhang. Első randi jól sikerült, kérte a második randit, azonban azt munkára hivatkozva lemondta. Tovább beszélgettünk, majd egyik napról a másikra nem válaszol, meg se nézi amit írtam. Tudom, hogy ebből már nem lesz semmi, de nekem ez olyam érthetetlen, nem tudom az indokot, hogy miért döntött így. Ez esik rosszul, hogy nem lehetett egy sort írni, hogy befejeztem ennyi?
2021. dec. 3. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Csak az idő oldja meg. Sajnos ez ma a trendi. Barátnőmnek 6 éves kapcsolata szakadt így meg. Ők elvaltak voltak mind a ketten. Szóval inkább kozepkoruak mint fiatalok. A férfi mégis ezt csinálta, ghostingolt.
2021. dec. 3. 06:21
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Érdekes, én is hasonlóan jártam épp most. Csak velem a randi után beszélgetett még 2 hétig. Az első héten lemondta a köv. randit, gondoltam jó, adok ennek az egésznek még kis időt. Az újabb héten új randi felkérés, amire terelő választ kaptam, hogy majd még megbeszéljük. Aztán mikor már aktuális lenne a megbeszélés eltűnik. Persze lehet majd megjelenő hétvégén újra, de arra már nem leszek kíváncsi. Nagyon kiábrándító ez a sunnyogás. Nem vall egyenességre. Szerintem más pasi is képbe van és jó volt a randink, így megtartott tartaléknak. Könnyen tovább tudok lépni,pedig nagyon jól indult és nagyon lelkes voltam. De amit leművelt a találka után hogy adta a szépet a jót és közben ki tudja mi történt a háttérben... Undorító aki gondolom. Egy bocs de nem sokkal korrektebb lett volna.
2021. dec. 3. 06:27
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem én egy birkatürelmű, vajszívű csóka vagyok, aki szinte mindent lenyel, de ezt a ghostolást soha nem leszek képes elfogadni. Ezt törvény által büntetném, komolyan, ennél nagyobb sz.ralakság a világon nincs. Hogy valaki annyit nem képes írni, "bocs, de nem egymást keressük, szia". Aki ezt csinálja, akár férfi, akár nő, a legnagyobb suttyó a szememben a világon.
2021. dec. 3. 06:40
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Hogy a kérdésre is válaszoljak: zárd le úgy, hogy egy olyan senkiért, aki így viselkedett veled, nem is kár. Ábrándulj ki belőle, mert ezzel a cselekedetével lenullázta az egész addigi képet, amit felépített benned magáról. Nincs miért bánkódnod, nem vesztettél semmit.
2021. dec. 3. 06:45
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Vanvalakije
2021. dec. 3. 07:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Két és fél hónapos ismerkedés után tűnt el így a lány, akivel jól alakultak a dolgok. Sok közös program, beszélgetés, nevetés, minden. Észreveszem, ha valakinek nem jövök be, de neki tetszettem. Szerette a társaságom. Nem bírom felfogni, hogy lehet ilyet csinálni. Miért így kell.
2021. dec. 3. 08:02
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Sok egyoldalú, biztos hogy 2000% bejöttem neki.

Tuti azon gondolkozik a nő hogy hogy mondja el , hogy nem vagy az esete , csak mèg a talàlkozásokkal próbàl újabb és újabb esélyt adni, és nem képes elmondani , mert nem akar megbàntani, és nem akarja hogy az legyen hogy:

Nem vagy az esetem.

De miért nem vagyok?és min vàltoztassak ultra szànalmas szituàciókból

Ilyen kapcsolat kezdemènyezèsből menekülni kell, minél előbb, ha van visszacsatolás ,ha nincs - tudom , szar , mert így kerül a pàrkesès futószallagra , de ez van.

2021. dec. 3. 08:18
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Voltam hasonlo cipoben. Tul voltunk 5-6 randin, minden jol alakult, mar azt terveztuk hogy nala alszok, masnap bemutat az anyukajanak aki allitolag nagyon kivancsi volt ram. Aztan elozo este lemondta, de akkor meg azzal a szoveggel, hogy majd jovoheten, mert beteg lett. Aztan par napig irogatott meg, es vegleg eltunt. En sem tudom miert csinalta, jott-e neki egy masik no, vagy szimplan csak kalandozgatott. De jo nagy kretenseg az ilyen.
2021. dec. 3. 08:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 ilyenkor vagy az van ,hogy meggondolja magàt , mert jobb neki egyedül, ràparàzott a kapcsolatra.

Vagy esetleg mondtál valamit ami miatt "hirtelen beteg lett"

Vagy szar volt veled a szex.

Vagy megvolt a szex, és nem voltál neki már utána èrdekes.

Ffiak esetèben ilyenek lehetnek

2021. dec. 3. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Előzőhöz: Vagy egyszerűen több vasat tartott a tűzben.
2021. dec. 3. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!