Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy szép lánnyal, 1-2 randi után kiderült hogy 15 éves korában volt az első kapcsolata, most 21 éves és én lennék neki az 5. pasija. Adott a kérdés, ez normális dolog? Vagy én is így matekozzak, hogy max 1 éves kapcsolatom lesz vele és levált?

2022. okt. 24. 10:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélve arról hogy azért az ilyen kis tini kapcsolatok nem mindig jutnak el szexig, tehát egyszer sem biztos hogy lefekudt 5 pasival. De ha mégis, ez szerintem sem sok.

Azért nehogy már megkövezzük mert ilyen fiatalon nem maradt benne olyan kapcsolatokban amivel nem volt elégedett.

Legyél olyan amilyen pasira szüksége van és akkor nem kell neki más.

2022. okt. 24. 10:41
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Legfeljebb az gáz, ha tényleg minden kapcsolata kitartott egy évig, és úgy lett vége, hogy már meg is volt a következő. Ha viszont voltak párhónapos kapcsolatai is, akkor nincs abban semmi, hogy összvissz 5 barátja volt.

Te viszont biztos, hogy gáz vagy, nem ajánlanálak neki.

2022. okt. 24. 11:01
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Én már igazán azt sem értem, hogy minek kell kérdezgetni a másikat az előző kapcsolatairól. A múlt elmúlt. Mire mentél azzal, hogy megtudtad? Semmire, mert ebből semmit nem lehet kikövetkeztetni egy adott emberről, maximum ilyen kényszerképzeteket váltott ki benned. Mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, neki nem kell túl sok idő, ahhoz, hogy feldolgozza, illetve nem ők voltak az igaziak számára. Ha mindig ebből fogsz kiindulni, akkor sose lesz neked sem normális kapcsolatod. Alapvetően szerintem az ilyet el kellene engedni, mert semmit nem befolyásol.
2022. okt. 24. 11:06
 14/27 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a nem normális évekig picsogni egy szakításon. Nyilván azért jött össze a pasikkal, mert megfogta őt valami bennük, de aztán nem volt szerelem, szerintem nincs szerelem első látásra, idő kell neki. Jobb, hogy véget vetett neki, mint langyos fosban ücsörögni. Az is nevetséges szerintem, hogy apáca életmódot folytatni egy szakítás miatt, mert nem működött.

Szerintem ha ilyen butaságokat gondolsz róla, akkor nyilván nem lesztek ti se hosszú távon együtt, mert előbb utóbb kibukik mit is gondolsz, mert valamiért kétlem, hogy most előtte őszinte vagy. Vagy esetleg őt kérdezted erről komolyabban? Az még nem megbeszélés, hogy tudsz róla, konkrétan menj bele az aggályaidba, ne mismásolj, különben szerintem értelmetlen összejönni. Válaszok nélkül úgyis azt ragadod ki, és azt a valóságot építed fel magadban, ami neked tetszik, de lehet nem igaz.

2022. okt. 24. 11:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idősen szerintem még érthető is... fiatal, még éretlen egy tini, nem biztos, hogy jól választ olyan szinten, hogy érdemes legyen kitartani az illető mellett.
2022. okt. 24. 11:33
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
#16 szűz kisfiú féltékeny, hogy a lány annyi palit dug meg, amennyi csak jól esik neki
2022. okt. 24. 12:43
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
6 év alatt volt négy faszija és 21 éves. A gyakori népe szerint nincs semmi látnivaló. Értem.
2022. okt. 24. 12:51
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Már nem azért, de ennyi idősen azért elég ritka, hogy valaki megtalálja a holtodiglan-holtomiglant, inkább a rövidebb kapcsoltok a jellemzőek. SŐT a 4 kapcsolat szerintem még simán kevés is.

Egyrészt ilyen korban még tapasztalatlanok az emberek, másrészt rengeteget változnak. Az ilyen 15 évesek közti kapcsolatoknál pláne hlyeség felróni, hogy nem tartanak örökké.

2022. okt. 24. 13:51
 19/27 A kérdező kommentje:
sokan félreértitek a dolgot. Itt nem azzal van a baj, hogy hány pasija volt 4-5 év alatt, hanem hogy hogy tud ilyen könnyen tovább lépni rajtuk. Engem is dobtak már ki, én pl 2 évig rá se bírtam nézni másra, nem hogy kapcsolatba menjek bele. Itt arra célzok, hogy nincs szíve, hogy ahogy vége az egyiknek, simán összejön egy másikkal.
2022. okt. 24. 16:08
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Több tizen-éves házasságok után nem vekengenek emberek 2 éveket. Te min sajnálkoztál ennyit amúgy? Szerintem a lány az átlagos, te vagy túlérzékeny.
2022. okt. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!