Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy roma lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha nem jönnél össze kifejtenéd bővebben?2022. jún. 26. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Igen összejönnék
Nem jönnék össze
31 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ismertem olyat akivel igen, szóval biztos akadna.
2/15 FoxtrotLidérc válasza:
Ha TÁRSAM, ha konszenzus, ha szeretet, ha tiszteket van köztünk: Miért ne? :)))
3/15 anonim válasza:
Mivel utálják a Magyarokat, ezért nem tartom jó ötletnek. Pedig én mindig pozitívan állok hozzájuk, aztán mindig megbánom.
4/15 anonim válasza:
Legfeljebb egy lakatlan szigeten.
5/15 anonim válasza:
Csak szex kapcsolatra igen jók az ágyban, de 75%ukkal kultúrális különbségek miatt nem működne hosszú távon. Maradék 25% fele pedig csak kitartatná magát.
6/15 anonim válasza:
Ritka aki nem a tipikus családi mintát követi!
Nézd meg ezt a videót, a benne szereplő nő a ritkább!
https://www.youtube.com/watch?v=SJb_20pXfx4
2:18tól nézd
7/15 A kérdező kommentje:
Szóval kavarás szempontjából lennétek csak velük?
2022. jún. 26. 13:06
8/15 anonim válasza:
Egy előítéletről beszélünk, ami csak akkor változik meg ha az ember megismeri a másikat!
25f (nem roma)
9/15 anonim válasza:
Az nem roma, hanem cigány , azért ezt tisztázzuk. Nekem volt félvér barátnőm, amúgy és voltam cigánnyal is szexkapcsolatban. Nem ítéltem el őket a hovatartozásuk miatt. De állandó kapcsolatra cigányt biztos nem választanék ez 100% a félvér is fiatal koromban volt és nem is terveztünk annyira komolyra, de igazi kapcsolat volt és az a tipikus félvér volt, akiről, ha nem tudod, hogy cigány az egyik vérvonala nem is mondtad volna meg.
10/15 anonim válasza:
Ha a lány normális is lenne a család rokonok lehúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!