Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy roma lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy roma lánnyal?

Figyelt kérdés
Ha nem jönnél össze kifejtenéd bővebben?
2022. jún. 26. 12:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

#3 "Mivel utálják a Magyarokat, ezért nem tartom jó ötletnek."

Ne általánosítsunk!

Egyik lány barátom (nem járunk, semmi ilyesmi, tényleg barát) félig roma. Egyszer sem tűnt úgy, mintha utálna.

3 évig jártam egy cigány lánnyal. Sem ő, sem a családja, sem a környezete nem utált.

Most megint egy cigány nővel ismerkedek. Ő sem tűnik úgy, hogy utálna. Nem tudom még, hogy kapcsolat lesz-e belőle, vagy barátság, ez majd még alakul, nagyon az elején vagyunk. De semmi gyűlölet nincs benne irántam.

Vannak köztük is gyűlöletesebbek, mint ahogy a magyarok között is szép számmal. Nyilván aki zsigerből utál származás alapján, annál nem próbálkozok be. De aki nyitott az ismerkedésre, miért ne?

#9: Ez etimológia, és kultúrkör kérdése, hogy hogyanm hívjuk. Ők magukat általában cigánynak hívják. De ettől még a roma is helytálló megnevezés.

2022. jún. 26. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
#11 a cigány abszolút nem sértő számukra csak sokan azt hiszik, hogy ha azt mondják roma, akkor azzal jót csinálnak. Közben inkább azt nem szeretik, ha romának hívják őket. Amelyik cigánynak sértő az, hogy a szemébe mondod, hogy cigány (nem rasszista utalással) az saját magát utálja, hogy cigány...
2022. jún. 26. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha nagyon szeret strandolni, mert én i azt szertek.
2022. jún. 26. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
van egy nagyon normális okos roma lány , és ismertem is még hasonlót. Szóval ez személyiségtől függ nem származástól én szerintem
2022. jún. 26. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Magával a lánnyal igen, csak ugye jön vele a kiccsalád is.
2022. jún. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!