Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek egy roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy roma lánnyal, aki nem tartja magát annak, de szemmel látható?

Figyelt kérdés
Szóval, az van hogy megismerkedtem egy lánnyal. Tetszik is, szép lány. De láttam a bátyját, és az anyját, aki hát full roma volt. Nem tartja magát annak, ő is kifogásolja az nagy roma átlag életstílusát, de ez most kicsit megtorpantott...

2015. aug. 24. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Az elet nem egy tundermese. Es nem kezdheted ujra sem.

vannak dolgok amiert megeri kockaztatni, de egy no nem az.

2015. aug. 24. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Nekem van roma ismerősöm. Szó szerint putriban nőtt fel. A családja (közeli és távoli) a mai napig abban és ott él. Nem dolgoznak, tipikus putris társaság.

Az ismerősöm kiverekedte magát abból a sorból, iskolát végzett. Ma egy jól menő 4 csillagos hotel főszakácsa. Családja és gyönyörű háza van, a gyerekei egyetemre járnak.

Van olyan roma család a városunkban, akik dolgoznak, a gyerekeik tiszták, okosak stb.

Szóval, szerintem ne a külsőségek alapján ítélj.

2015. aug. 24. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a tettei alapján ítélem meg az embereket.
2015. aug. 24. 15:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Ő is tele van ambícióval, nagyon szép, igényes lány...

Csak hát én olyan helyen nőttem fel, hogy a cigány, az cigány, és sajnos a tapasztalataim is negatívak.

Egyébként nekem is van roma ismerősöm, aki különb sok magyartól, és tökre jóban vagyunk.

Csak a vélemények érdekelnek. Esetleg tapasztalat. :)

2015. aug. 24. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 24. 15:38
 6/11 anonim válasza:
nem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kizárt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. aug. 24. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Persze, aztan majd mikor mentek latogatoba a nagyihoz egy wc deszkakbol osszetakolt kunyhoban ulitek korbe karacsonykor a tujat te meg csak pislogsz, hogy most illik-e a dzseniferrel is koccintani aki epp a sarokba guggolva szarik mielott lehuzod a kutyabol fozott hazi palinkat, de a legfurcsabb az lesz, hogy a csajodnak termeszetes lesz, hogy egy agyba alszotok majd ejszaka a sogorokkal.

Sok szerencset!

2015. aug. 24. 17:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Kösz nem, buckalakó soha nem kéne. Nincsenek már így is épp elegen?
2015. aug. 24. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
A családja milyen körülmények között él? Úgy ahogy az előző válaszoló írta vagy pedig normálisan? Mert az írásodból csak annyi derült, ki hogy látszik rajtuk, hogy romák.
2015. aug. 25. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha látható rajta akkor kizárt.
2015. aug. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!