Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan férfival aki egy időben rengeteg roma származású lánnyal szexelt?
Figyelt kérdés
17 lányról van szó.
A srác egyébként magyar, és nem kapott el semmilyen betegséget. Pusztán maga a tény lenne, hogy rengeteg roma lánnyal szexelt.
2019. okt. 26. 08:14
1/12 anonim válasza:
Nem, mert nyílvánvaló, hogy nem egymást keressük.
3/12 anonim válasza:
Nem. Az meg majd később kiderül hogy szedett össze.
4/12 anonim válasza:
En nem vagyok roma, igy kizartnak mondanam. Mindig bennem lenne egy rossz erzes, hogy masra faj a foga. Plusz eletem soran nem sok igenyes roma csajjal talalkoztam, sot! Szoval meg undorodnak is egy kicsit, ha belegondolok,hogy hova dugdosta a f****t!
5/12 A kérdező kommentje:
Igazából pont ez volt a lényeg, hogy igénytelen "mocskos" nőkkel szexelni semmi más..
2019. okt. 26. 08:59
6/12 anonim válasza:
Egészen pontosan hány roma és hány nem roma lánnyal szexelt a srác? Hány éves?
7/12 A kérdező kommentje:
17 roma lány és 7 olyan lány akivel kapcsolatban szexelt, ők egyáltalán nem voltak romák. 27 éves.
2019. okt. 26. 09:12
10/12 anonim válasza:
Rászistákok vágytok, cshájééé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!