Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy szép lánnyal, 1-2 randi után kiderült hogy 15 éves korában volt az első kapcsolata, most 21 éves és én lennék neki az 5. pasija. Adott a kérdés, ez normális dolog? Vagy én is így matekozzak, hogy max 1 éves kapcsolatom lesz vele és levált?2022. okt. 24. 10:03
1/27 anonim válasza:
Kevésbé normális az, ahogy te gondolkodsz.
2/27 anonim válasza:
Manapság nem olyan sok, sőt ez kicsit kevésnek számít.
3/27 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy "levált"? Lehet, hogy őt váltották le. Vagy csalták meg. Vagy ütötték meg és elhagyta a hapsit.
15 éves korától ugyanazzal illenék lennie? És ha igen, akkor meddig?
4/27 A kérdező kommentje:
3. egyik megcsalta, többire vagy ráunt, vagy talált jobbat. Nem hiszem hogy ez normális,hogy ilyen simán belemegy mindig egy újba. Azért gobdolnám,mert átlagos ember ha szakít, kell idő mire feldolgozza, nem egyből beleülni egy másikba.
2022. okt. 24. 10:19
5/27 anonim válasza:
egy ideig dugni jó lehet, de hosszútávra nem terveznék vele (mivel évente cseréli a pasikákat)
6/27 anonim válasza:
Kellett volna a megcsalós mellett maradjon? Vagy pl 16 éves korától nyugdíjig a fiújával, akkor nem mondjátok rá, hogy évente cseréli a 'pasikákat'? Szerintetek ezek a tinédzser lamúrok meddig tartanak? A sírig?
Szerintem se kezdj vele. Talál nálad értelmesebb, felnőtt férfit.
7/27 A kérdező kommentje:
6. igen eddig sok ilyet talált :)
2022. okt. 24. 10:32
9/27 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal több is volt, és? Ha egyszer egyik sem volt az igazi, minek maradtam volna velük, ennél többre becsülöm magam. Kinek hiszed magad, hogy így ítélkezel felette és gyártod az elméleteket, mit miért csinált, csak mert te önbizalomhiányos vagy és attól félsz, hogy volt már jobbal/téged is dobi fog, ha nem ugrod meg a lécet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!