Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság extrákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fantasztikus férfit 2 hónapja. Azóta nagyon fontosak lettünk egymásnak, mindent egymással osztunk meg, mindent tudunk egymásról, nagy hatással vagyunk egymásra. Lelkizünk rengeteget, hülyülünk, nevetünk, programokat csinálunk. Az elején kapcsolatnak indult, volt szex meg minden, de kihátrált, utólag rájöttem, ez így jobb, mert én szingli szeretnék most lenni (hosszú kapcsolat után). Úgyhogy azóta barátokként folytattuk. Ez is nagyszerű, de mindketten érezzük, hogy ez azért több annál. Nem csak mentálisan, de testileg is. Vonzalom is van. Arra gondoltam, mivel részemről is már "csak" ennyi van, nem akarok tőle kapcsolatot (egyelőre), másokkal is szeretnék ismerkedni, mi lenne ha barátság+szexkapcsolatra állnánk át. Nagyonnagyon jó vele a szex. Még nem csináltam ilyet.
2022. okt. 9. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tole kene megkerdezni, nem?
2022. okt. 9. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

'Arra gondoltam, mivel részemről is már "csak" ennyi van, nem akarok tőle kapcsolatot (egyelőre), másokkal is szeretnék ismerkedni, mi lenne ha barátság+szexkapcsolatra állnánk át.' = egyelőre, vagyis valahol mélyen szerelmi kapcsolat a célod.

Ha meg mégse annak mi értelme, hogy össze fekszel vele meg még mellette azokkal akikkel lehet, most akkor velük is barátság extrákkal lesz a jövő? :D

Vagy tőlük/tőle is komoly kapcsolat a cél?

Igazából ha neked nem tetszik a pasi akkor ez a kérdés fel sem merülne a fejedben, a barátság nem arról szól, hogy szexeltek.

Ha meg igen akkor nem vagytok barátok és igazából az egyik előbb utóbb (általában/legtöbbször) többet szeretne, aminek a vége az, hogy se barátod, se szexpajtid nem lesz.

Ami meg a legrosszabb, hogy szenvedni fogsz mint a kutya ha beléessel közben...

Gondold át, hogy megéri-e elvesziteni önmagad, mert valljuk be az amit bemasoltam teljesen azt mutatja, hogy te nem csak FwB-re utazol...

2022. okt. 9. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírásod alapján szerelmes vagy a pasiba, ő komoly kapcsolatot nem akar veled, ha neked jó, hogy csak szexre kellesz akkor csináld.
2022. okt. 9. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen nem mondhatom el senkinek így elmondom mindenkinek kategóriàjú leírás ( nem kérdés )
2022. okt. 9. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg fogod magadat szívatni lelkileg, de ne legyen igazam... Nem jó összemosni bizonyos érzelmi kategóriákat.
2022. okt. 9. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad hogy fantasztikus kapcsolat, mindent meg osztottok egymással. És ezt nem mered vele megbeszélni? Komolytalan vagy.
2022. okt. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!