Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudható biztosra ha a férfi nem futó kalandot, barátság extrákkal kapcsolatot akár tőled?
Hova visz, mit csináltok, hogy viszonyul hozzád?
Mik azok a bizonyos 'jelek' amik konkrétan arra utalnak, hogy komolyan, komolyabban gondolja veled? N32
39 éves a pasi
1.talin beszelgettunk hajnalig.
1.egyuttalvasra direkt nem hozott gumit h ne a szexre helyezzuk a hangsulyt
3.honap utan felajanlotta h koltozzunk hozza (van 2 gyerekem)
Szinten 3.honapban megrendelt egy csaladi autot h beferjen a ket gyerekules hatra es kombit h meg esetleg gyerekkel jaro cuccoknak is legyen hely (kisbicikli, roller). Nem volt autoja elotte.
Udvarlasi fazisban IS es azota minden nap keresett, emailre csetre reagalt,7eve vagyunk egyutt soha nem kaptam hazugsagon, ellentmondason, nem volt lebegtetes, eltunedezes, bemutatott a baratainak, elvitt a szuleihez, a nagymamajahoz h lasson mielott meghal.
Az eskuvo neki volt fontosabb (en mar megegettem magam, orultem h van nekem, papirral v anelkul).
38eves volt amikor megismerkedtunk, szerintem eldontotte h ezt komolyan veszi es jol akarta csinalni, ezt tartja azota is.
Hogy én mennyire utálom ezt pl .: én már megégettem magam stb stb.-t
Először is a múlton keseregni hülyeség.
Másodszor a múlt sérelmeit milyen alapon viszi bele valaki az jövőbeni kapcsolatába ? Ez a mindent túlgyanakszom, fúúú mi lesz akkor, ha .... Ez egy nagy baromság. AMikor meismerkedsz valakivel, bizsereg a lelked, szived. Elkezdősik valami kellemes élvezetesség, ami tart x ideig. Amikor vége, utána meg mindenki szentségel, hogy jaaaj kihasználtak, jaaaj de szemét volt, jaaaj ebből elegem van stb.
Egy dolgot felejtenek el. Hogy amíg együtt voltak, addig történt ez az ami szép volt és élmény ugyebár ? Na az miért nem jut eszébe ?
Majd a következő ismerkedéskor, nem adja önmagát, hanem már alapból 100x jobban gyanakodva zárkózottan próbál jobbat találni és itt el is van cseszve az egész. Ekkor beigazolódva látja a gyanakvását és mégjobban azzá válik. És itt vége is a lehetőségnek.
A lényeg, hogy felejtsük már el a sérelmeket és ne vigyük bele az új ismerettségbe, mert tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!