Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 vagyok. A köröm béli ék csak laza szex kapcsolatot esetleg barátság extrákkal akarnak, de komolyan elkotelezodni nem. Mi ez valami ujkab trend?
Semmi gond, majd jönni fog álmaid hercege és szerelmes leszel ismét! Aki meg iszik és nem becsüli meg a nőket, az majd rádöbben később, hogy talán nem úgy kellett volna viselkednie!
Én a helyedben nem aggódnék. 29 évesen nagyon jó korban vagy ahhoz, hogy legyen egy komoly kapcsolatod.
Sajnos, elmondható, hogy sokan a mennyiségre hajtanak és nem a minőségre. Igaz ez nőben és firfiban is. Manapság nem nagyon szeretnek elköteleződni. lehet félen vagy nem tudom a pontos okát!
Én 50 évesen viszont nem tudom elképzelni azt, hogy egyik nőtől menjek a másikhoz. Hetente váltogassam őket. Én már olyan maradi maradok, hogy szeretek egy nő mellett lenni. Ez viszont korosztályok közötti különbségekből is adódhat. Mai fiatalokat elnézve az utcán, sajnos az van, amit leírtál.
Keress érettebb pasit,akinek pont a te korosztályod a nyerő.Sokan utaznak csak szexre, de ez nem feltétlenül életkor függvénye, inkább
beállítottságé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!