Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 vagyok. A köröm béli ék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 vagyok. A köröm béli ék csak laza szex kapcsolatot esetleg barátság extrákkal akarnak, de komolyan elkotelezodni nem. Mi ez valami ujkab trend?

Figyelt kérdés
Anno már az eljegyzesek is szóba kerültek, de mivel nagyon rá kapott az alkoholra amit nem tudtam nagyon tolerálni, el köszöntem tőle mivel nem volt hajlandó változtatni. 3 éve nincs komoly kapcsolatom egyszerűen nem találok olyan férfit aki alkalmas lenne. Nem mellesleg a 38-40 évesek is a 21-22 évesek után futkaroznak. Nem vagyok egy csúnya lany/nő de ez már botrányos amit tapasztalok. Tényleg nem fogok már találni senkit? Nagyon el vagyok keseredve. Csak a szex érdekli őket és mivel én nem hajlok erre el vagyok hordva mindennek. Mit csináljak? N29
2021. okt. 18. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyél türelmes. Nem hiszem hogy mindenki csak a szexre hajtana. 42/F.
2021. okt. 18. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond, majd jönni fog álmaid hercege és szerelmes leszel ismét! Aki meg iszik és nem becsüli meg a nőket, az majd rádöbben később, hogy talán nem úgy kellett volna viselkednie!

Én a helyedben nem aggódnék. 29 évesen nagyon jó korban vagy ahhoz, hogy legyen egy komoly kapcsolatod.

Sajnos, elmondható, hogy sokan a mennyiségre hajtanak és nem a minőségre. Igaz ez nőben és firfiban is. Manapság nem nagyon szeretnek elköteleződni. lehet félen vagy nem tudom a pontos okát!

Én 50 évesen viszont nem tudom elképzelni azt, hogy egyik nőtől menjek a másikhoz. Hetente váltogassam őket. Én már olyan maradi maradok, hogy szeretek egy nő mellett lenni. Ez viszont korosztályok közötti különbségekből is adódhat. Mai fiatalokat elnézve az utcán, sajnos az van, amit leírtál.

2021. okt. 18. 13:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat, segítséget!!
2021. okt. 18. 13:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy amúgy át írt pár szót, elnézést érte!
2021. okt. 18. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Keress érettebb pasit,akinek pont a te korosztályod a nyerő.Sokan utaznak csak szexre, de ez nem feltétlenül életkor függvénye, inkább

beállítottságé.

2021. okt. 18. 14:31
 6/14 A kérdező kommentje:
40+ rá gondoltál?
2021. okt. 18. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Harmincas évei végén járó pasik.
2021. okt. 18. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel. Én 24 éves voltam mikor szétmentünk a vőlegényemmel, nálunk gyerek is van. 32 évesen lett újra komoly kapcsolatom, ahol érzem hogy szeretnek.
2021. okt. 18. 15:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2021. okt. 18. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Azért ez nem mindenkire igaz, 29 vagyok, 2 gyerekem van, 8 és 1,5 éves, feleségem 27. Húgom 27, ma szült :-) férje 29. Vannak ilyen elvetemültek nyugi :D
2021. okt. 18. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!