Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, tegyem túl magam azon, hogy a barátnőm tartja a kapcsolatot egy exével?
Szerintetek ez normális?
Azt mondja barátokként kezdték és miután szakítottak (ami azért történt mert nem működtek köztük a dolgok), barátok maradtak.
Amikor azt látom, hogy üzeneteket küldözgetnek meg a csajom nevet rajta, akkor elfog a féltékenység és a bizonytalanság (rossz önértékelésem és kevés magabiztosságom van).
Nem kérhetem meg arra, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot, szóval hogy legyek vele okés? Van valakinek itt ebben a témában tapasztalata?
Hát ha barátok voltak majd kapcsolat az akkor egy mélyebb dolog, főleg ha nem szakították meg a kapcsolatot és most is beszélnek
Én úgy gondolom hogy ennek még lehet fojtatása és jobb ha oda figyelsz a srácra, hiába tiltod el tőle akkor is beszélni fognak, inkább beszéld meg vele hogy téged nagyon zavar mert szerinted sokkal több van köztük mint azt ő bevallja,és ez téged nagyon aggaszt a jövőre tekintve.
Nálunk nemhogy exxel de semmilyen ellenkező neművel nincs bájcsevegés. Maximum munka közben megengedett h beszéljen.
Ne hogy már még én elnézegessem ahogy flörtölget mással. Ennyire nem lehet valaki lábtörlő.
7! Az élettársam legjobb barátja ovi óta egy csaj…
Ismerem én is, csípem, de a mi haverságunk nem ugyanaz, mint 35 év barátság.
Sőt, 25 éve egyszer csókolóztak is, tejóég!😱 :D
Szeretjük egymást, mindkettőnknek megvan a józan esze, hogy nem rúgjuk fel a kapcsolatot egy kósza numeráért.
Plusz kedves párom is tudja, hogy még egy olyan korabeli nőt, mint én, nem talál…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!