Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 vagyok. A köröm béli ék csak laza szex kapcsolatot esetleg barátság extrákkal akarnak, de komolyan elkotelezodni nem. Mi ez valami ujkab trend?
Az biztos, hogy ez bizonyos kor felett a férfiaknak már az is fontos, hogy a nő ne legyen segghülye és tudjon mondjuk helyesen írni. Hiába nem vagy ronda ha buta vagy mint a föld és a párod nem mer elvinni magával egy céges rendezvényre vagy egy családi ebédre, mert ég a pofája ha kinyitod a szád.
De nem, nem gondolom, hogy minden pasi a szexre hajtana. Van jópár haverom a baráti társaságban és mindegyik egy normális nőt keres(ne) maga mellé, csak ugye nem találnak. Mert ebben a korban aki szép is és okos is, az már elkelt. A többieket meg vagy nehéz megtalálni, vagy a pénzre hajtanak, vagy elviselhetetlenül buták, hisztisek stb.
Sajnos a nők gyakran észre sem veszik azokat a srácokat, akikre vágynak. Szerintem járjál nyitottabb szemmel 🙂
És ne csak a közelieket keresd. Bárki elköltözhet bárhová. Vannak ismerősök akik messze találták meg a szerelmet.
Mint a vicc: a faluba jön az árvíz. A katonaság kiment mindenkit. A Pap marad, mert az isten majd megmenti.
Jön a polgári védelem, hogy jöjjön a Pap. De a válasz ugyan az.
Már a Pap a templom tornyan ül, egy helikopter ledob egy kötelet.
De az se kell.
A Pap meghal, a megyorszagban mondja az istennek: miért nem mentették meg?
Erre az Isten: küldtem egy helikoptert, a katonaságot, meg a polgári védelmet. De neked egyik se kellett. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!