Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jelenleg barátság extrákkal vagy hagyományos kapcsolatot tudnátok elképzelni magatoknak és miért?
Hagyományosat. Úgy érzem, már megértem rá, nem hajt az, hogy minél több partnerem legyen, inkább legyen egy jó, aki szintén szeretne velem tervezni, elköteleződni. Ezt nagyon értékelném. Sajnos a korosztályomban ez annyira nem divat.
Barátság extrákkal meg az ilyen lazázás nem tetszik, a szex kötődést alakít ki nálam hormonálisan mindenképp, és akár érzelmileg is, mindkét esetben fájdalmas az elszakadás, márpedig ezeknél a kapcsolatoknál ketyeg az óra, óhatatlanul sírás lesz a vége. Ha nem elég jó nekem külsőre, akkor minek szexelnék valakivel? És ha nem elég jó belsőre, hogy lenne a barátom? Ha meg minden klappol, miért szenvedjünk valami megbecsülés és tisztelet, odaadás nélküli sz.rban, miért ne lehetne kapcsolat? Akkor nem akarnám, hogy véget érjen. Bele akarom egy ígéretes kapcsolatba tenni a maximumot, nem pedig óvatoskodni, hogy belé ne szeressek, mert nem szabad és csak sírás lesz a vége, mert annyira se tisztel, hogy komolyan tervezzen velem. Kihasználva érezném magam.
Tudom, hogy képes vagyok puszta vonzalomból szexelni, de egyrészt annak is kötődés és sírás a vége, másrészt teljesen más szerelemből, más mélység és biztonság, elengedettség.
Nekem fontos az az érzelmi közelség és biztonság, ami egy komoly kapcsolatban van.
Sosem volt a terepem a laza kapcsolat. Kiszámíthatatlan, nincsenek meg a határok élesen.
Mindig komoly párti voltam.
Csakis barátság extrákkal. A barátság részét nem annyira túltolva...
A hagyományos kapcsolat közös programokkal, sok együtt töltött idővel, barátok, család, ismerősök, rokonok előtt "vizsgázással", jópofizással, majd később együttéléssel jár. Ennél kevés számomra elviselhetetlenebbet tudok elképzelni.
Normalis hagyomanyos kapcsolat
Szepen lassan kialakitva
Nem 3 honap utani osszekoltozessel...
Akkor tehát a megoldás szerintem az egyalkalmas, egyéjszakás összegabalyodások nem?
Ott nem alakulhat ki kötődés még.
Vagy pedig pár alkalom után előre megbeszélve abbahagyni, hogy ezt elkerüld.
Jelenleg egyikre sem vágyom.
Egyébként csak komoly kapcsolatra vagyok vevő.
Szexkapcsolat nem vonz. Túl érzelmes vagyok. Nem akarnék beleszerelmesedni egy olyan emberbe, aki csak a testemet használja lényegében. Nem vállalom be ezt a rizikót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!