Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, jelenleg barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jelenleg barátság extrákkal vagy hagyományos kapcsolatot tudnátok elképzelni magatoknak és miért?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Én személy szerint hagyományosat, fwb-el az volt a bajom, hogy egy idő után többet szerettek volna tőlem, mint amiben megegyeztünk. Tőlem lehetnek érzelmek, csak akkor nem csak az ágyban kell jónak lenni, hanem a kapcsolat többi terén is.
2021. máj. 30. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Előbbit, nem érzem hogy most képes lennék más érzésével foglalkozni és elég energiát fektetni abba, hogy a kedvében járjak valakinek, igazán megismerjem,vagy egyáltalán fogalkozzak egy ismerkedős időszakkal, viszont szórakozásra, kielégülésre lenne igényem nekem is. Csak és kizárólag szexuális kapcsolatot viszont nem tudnék fenntartani senkivel, kellene a "barátság" része is.
2021. máj. 30. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyományosat. Úgy érzem, már megértem rá, nem hajt az, hogy minél több partnerem legyen, inkább legyen egy jó, aki szintén szeretne velem tervezni, elköteleződni. Ezt nagyon értékelném. Sajnos a korosztályomban ez annyira nem divat.

Barátság extrákkal meg az ilyen lazázás nem tetszik, a szex kötődést alakít ki nálam hormonálisan mindenképp, és akár érzelmileg is, mindkét esetben fájdalmas az elszakadás, márpedig ezeknél a kapcsolatoknál ketyeg az óra, óhatatlanul sírás lesz a vége. Ha nem elég jó nekem külsőre, akkor minek szexelnék valakivel? És ha nem elég jó belsőre, hogy lenne a barátom? Ha meg minden klappol, miért szenvedjünk valami megbecsülés és tisztelet, odaadás nélküli sz.rban, miért ne lehetne kapcsolat? Akkor nem akarnám, hogy véget érjen. Bele akarom egy ígéretes kapcsolatba tenni a maximumot, nem pedig óvatoskodni, hogy belé ne szeressek, mert nem szabad és csak sírás lesz a vége, mert annyira se tisztel, hogy komolyan tervezzen velem. Kihasználva érezném magam.

Tudom, hogy képes vagyok puszta vonzalomból szexelni, de egyrészt annak is kötődés és sírás a vége, másrészt teljesen más szerelemből, más mélység és biztonság, elengedettség.

Nekem fontos az az érzelmi közelség és biztonság, ami egy komoly kapcsolatban van.

2021. máj. 30. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt a terepem a laza kapcsolat. Kiszámíthatatlan, nincsenek meg a határok élesen.

Mindig komoly párti voltam.

2021. máj. 30. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Csakis barátság extrákkal. A barátság részét nem annyira túltolva...

A hagyományos kapcsolat közös programokkal, sok együtt töltött idővel, barátok, család, ismerősök, rokonok előtt "vizsgázással", jópofizással, majd később együttéléssel jár. Ennél kevés számomra elviselhetetlenebbet tudok elképzelni.

2021. máj. 30. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Normalis hagyomanyos kapcsolat

Szepen lassan kialakitva

Nem 3 honap utani osszekoltozessel...

2021. máj. 30. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor tehát a megoldás szerintem az egyalkalmas, egyéjszakás összegabalyodások nem?

Ott nem alakulhat ki kötődés még.

Vagy pedig pár alkalom után előre megbeszélve abbahagyni, hogy ezt elkerüld.

2021. máj. 30. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományos kapcsolatn
2021. máj. 30. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg egyikre sem vágyom.

Egyébként csak komoly kapcsolatra vagyok vevő.

Szexkapcsolat nem vonz. Túl érzelmes vagyok. Nem akarnék beleszerelmesedni egy olyan emberbe, aki csak a testemet használja lényegében. Nem vállalom be ezt a rizikót.

2021. máj. 30. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!