Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek hozzá? Lesmároljam vagy ne? 21/F
Ne vedd rossz néven amit írok, de manapság a srácok ennyire nem érzékelik mikor van itt az ideje ennek meg annak? (Fiatal vagyok én is).
Nem ajtóstul kell rontani a házba. Onnantól kezdve hogy te többet akarsz, nem vagytok már igazán barátok.
Sok időt töltötök együtt viszonylag. Kedvesség, figyelmesség sokat használ. Megdícséred a haját, viszed neki néha a kedvenc csokiját. De semmi túlzás.
Ha tiszta vizet akarsz önteni a pohárba, akkor ezek mellett előbb-utóbb elmondod neki hogy te mást is érzel.
Erre tud reagálni. Lehet az lesz a válasz hogy ő is, lehet az hogy ő nem.
De legalább tisztázzátok és ki lesz mondva.
Nem attól leszel férfi/férfias hogy lekapod a semmiből, hanem attól hogy felvállalod az érzéseid.
Smárold le a legközelebbi találkozótokon (alkalmas pillanatban, vagy elköszönéskor). Aztán legalább kiderül, hogy férfiként bejössz-e neki, vagy nem.
Nincs veszítenivalód. Mint barát, már rég elveszítetted, nincs igaz barátság férfi és nő közt. Tedd a szívedre a kezed, alapból miért pont vele barátkoztál, miért nem egy bányarémmel? Na ugye, mert tetszett. Ha nem teszed meg (a lesmárolást), csak szenvedni fogsz, hogy el kell nyomnod mellette az érzéseidet.
Adj neki egy csokit, tudod, amire ez van írva: "szex?"
😂😂
Félreérthetetlen!
Nekem bejött xD
"Hogyan közeledjek hozzá? Lesmároljam vagy ne? 21/F"
"Van egy nagyond jó lány barátom, és tényleg csak barát."
Ezt ugye te sem így gondolod?
"Mint barát, már rég elveszítetted, nincs igaz barátság férfi és nő közt."
Akkor hogy veszthette el? Téged sem az eszedért tartanak.
"miért pont vele barátkoztál, miért nem egy bányarémmel? Na ugye, mert tetszett."
Tehát neked azért vannak barátaid, mert tetszenek. Rendben, én megértelek, ne félj. Jó... nem értelek meg, de elfogadlak!
Egyébként az miért nem opció (a többiek által írt körítés helyett) hogy odahajolsz hozzá egy romantikusabb pillanatban és látod a reakcióját? Ha pozitív, megcsókolod, ha nem… az bukta, de legalább kiderült.😃
És ezt lányként írtam
Igaz, ha velem egy olyan próbálna be ilyet, aki nem jön be, nem fogadnám olyan jól, de szerintem erre vannak jelek egyébként is, hogy ő mennyire húzódozik tőled vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!