Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még találni normális harmincas szabad férfiakat?
Lehet. Én 44 évesem váltam el 2 éve. 2 hónap múlva ismertem meg a párom, ő 39 éves most. Nem elvált, még nem volt nős, bár van egy gyereke egy fiatal kori rövid kapcsolatból. Megkérte a kezem, jövőre szeretnénk esküvőt. Egy elképesztő jó pasi minden téren, helyes, szorgalmas, értelmes, romantikus de macsó is egyben, és a gyerekeimet nagyon szereti... Nagyon boldog vagyok vele, és nem hittem, hogy van ilyen. Sőt mindenki azt mondta, ne reménykedjek, nem lehet találni normális férfit. De lehet! A párom úgy imád, mint még senki, igazi lovag, gyengéd, mindenben a kedvemet keresi, szeret meglepni mindig valamivel, közben meg nagyon jó pasi, igazi nagybetűs férfi, mindent intéz, szervez, megjavít, nagyon büszke vagyok rá.
Csak azért írom le, hogy ne adjátok fel a hitet. Ritka, de lehet normális férfit találni. Bár én magam is alig hiszem el, hogy lehet ilyen szerencsém.
"kínálat"
"selejt"
Ezek a szavak úgy meghatnak, akár egy hagymapucolás.
Sírok tőled.
Nem vagy troll véletlen?
Mi a fene?!
Itt mindenki 31 éves szingli férfi? :D Csatlakozom.
Én normálisnak tartom magam. Viszont nem vagyok nagyon társasági ember ezért az esélyem egy normális kapcsolatra vajnyi kevéske. Nincs olyan külsőm amiért úgy döglenének a nők ezért a nagy átlagból nem fogok kitűnni(nem is szeretnék) hiába vagyok jó beszélgetőpartner, tájékozott, rendezett életű.
Akár hányszor próbálkoztam neten csak frusztráció követte. Én már nem tudok benne hinni, hogy ez megváltozik.
(Nem azért nem alakult semmi mert válogattam volna, Átlagos János nem mozgatja meg még az előnytelen külsejű nőket sem:) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!