Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki ennyire nem akar költeni?
Sziasztok,
2 hónapja ismerkedem egy Nővel, aki még nem dolgozik és így az esetek legnagyobb százalékában mindig én fizetem a programokat és az étkezéseket. Ezzel nincs semmilyen probléma, mert szívesen hívom meg ide-oda, hogy együtt tudjunk lenni.
Ő is ritkán meg szokott hívni egy két olcsóbb dologra, de a legtöbbször nem nagyon szokta felajánlani, hogy fizessen akár egy kisebb összegű dolgot is.
Pár napja történt egy szituáció, ami nekem nagyon furcsa volt. Együtt ettünk és megkérdeztem utána, hogy mosdóba nem kell-e mennie. Azt mondta, hogy kell. Az mosdóba vagy a számlán szereplő kóddal lehetett bemenni vagy 200 forintba került. Előtte megbeszéltük, hogy a kóddal be tudunk menni. Erre ő meglátta, hogy 200 forint és azt mondta, hogy neki nem kell menni mégsem. Erre megint mondtam, hogy kódos, nem kell fizetni és akkor már kellett mennie.
Mit gondoltok erről? Szerintetek tényleg van aki ennyire nem akar költeni vagy ez már inkább szándékos? Ti voltatok már esetleg hasonló helyzetben?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
25F (21N)
Ezt a spórolós nőt már kérdezted máskor is...
Szakíts vele, ha úgy érzed hogy nem stimmel. Innen kívülről nem tudjuk neked megmondani, hogy te gondolod túl, vagy smucig vagy, vagy vele van valami probléma, vagy van-e valami súlyos anyagi problémája. Kár itt kérdezgetni, 2 hónap nem egy sok idő. Ilyenkor normális esetben tombol kellene a szerelemnek, pláne ebben a korban.
Lehet ez is, de lehet neveltetési dolog is. Ismerek olyatakinek mostanra milliós összeg van félretéve, jól is keres, de ha nem muszáj, nem ad ki 200 forintot wc-re.
Mert így lett nevelve, mindenre sajnálja kb.
Ha jobban megismered megtudod ő melyik típus.
Ugh, az ilyet hagyni kell a francba.
Két esélyes a dolog:
1. Vagy annyira hihetetlenül spúr, hogy pisilni nem hajlandó, ha 200 forintot ki kell fizetnie érte.
2. Annyira csóró, hogy reális kiadásra elköltött 200 forintot megérez a büdzséje.
Én mindkét esettől visítva menekülnék, akkor is, ha férfi volnék.
Szerintem aki annyira csóró, hogy egy alapvető fizikai szükségletének kielégítésére sem tud rászánni 200 forintot, azzal nemigen lehet közös jövőt tervezni.
Majd ha rendbe szedi magát anyagilag, akkor esetleg. És nem a luxusról beszélek… Nekem is volt egyetemistaként / pályakezdőként, hogy hó végén átgondoltam, hogy rendelek-e kaját vagy sem, elmegyek-e a barátaimmal a városban enni van sem stb.
De 200 forint egy pisilésre? Hagyjuk már…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!