Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan létezik, hogy ő sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Olyan létezik, hogy ő sem tudja eldönteni, mit akar?

Figyelt kérdés

Úgy 2,5 hónapja elkezdtünk találkozgatni, ismerkedni. Nagyon jól alakult, haladt minden. Kb heti 3x találkoztunk, és majdnem minden este felhívott, vagy én őt, vagy simán, vagy videóhívással. 2 hete közbe jött (az ő részéről) egy elég nagy probléma, ami miatt a mi “kapcsolatunk” is eléggé odalett úgymond. 1 hete megmondta, hogy akkor most itt elég volt, köztünk nem lesz/lehet semmi komolyabb, az országból is 1-2 éven belül el fog költözni. Én nagyon kivoltam, depressziós lettem, nem is kerestem ezután 3 napig. Majd egyik este írt, hogy hogy vagyok, és hogy már nem is akarok vele beszélni?! Akkor utána még aznap este felhívott telefonon, beszéltünk kb 1 órát, és azóta megint minden nap felhív. Van, hogy random napközben felhív, hogy mit csinálok, hogy vagyok, merre vagyok stb. Tegnap estefele random felhívott, hogy elmesélje, mennyire szar napja volt, mennyire kivan stb. Tudja hogy beteg vagyok (influenza) 1 hete, azóta azt is minden nap megkérdezi, hogy hogy vagyok, jobban vagyok-e már. Tegnap viccből megkérdeztem amikor mesélte, hogy rossz napja volt, hogy csak nem hiányzok?! És annyit mondott hogy igen egy kicsit. Megkérdezte, hogy hétvégén ráérek-e, elmenni enni valahova.

Én nem merem/akarom tőle megkérdezni, de ilyen lehet, hogy nem tudja eldönteni, hogy mit akar tőlem?

Mindketten 30+ vagyunk, én vagyok a nő.

2023. febr. 10. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Még statisztika is van rá, hogy az emberek több,mint 50%-a azt sem tudja milyen céllal keres társat (komoly,szex,házasság,bármi) . Sajnos ezt el kell fogadni, mert valszeg a következő is ilyen lesz.
2023. febr. 10. 08:58
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Én elmennék a találkozóra és ott beszélném meg ezt vele, hogy akkor most mi van. Ha azt mondja majd, hogy nem akar kapcsolatot és hasonlók, akkor zárd le vele és kérd meg, hogy ne keressen.
2023. febr. 10. 09:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Időtöltésnek azért megfelelsz neki.
2023. febr. 10. 09:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3-assal ertek egyet. Aki.eldobott, azzal ne talalkozgass.
2023. febr. 10. 09:16
 5/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért hívogat? Tegnap este is beszéltünk majdnem 2 órát telefonon. Az elmúlt 1 hétben megint beszéltünk minden este 1,5-2 órákat, +amikor napközben random felhív fél órákra. Nem értem…
2023. febr. 10. 09:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Lelki szemetesládának újra elővett.

Ha meg beteg vagy, akkor ne hívjon még egyébként se randizni.

2023. febr. 10. 09:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell tisztázni a dolgokat. Lehet, hogy meggondolta magát és azért keres, de az is lehet, hogy mégsem és akkor csak időtöltés vagy a számára.
2023. febr. 10. 09:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy "Red Flag". Komolyra ne számíts.
2023. febr. 10. 09:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"megmondta, hogy akkor most itt elég volt, köztünk nem lesz/lehet semmi komolyabb, az országból is 1-2 éven belül el fog költözni."

Szexre jó lennél, barát extrákkal fajtára, vagy maga sem tudja mit akar.

2023. febr. 10. 09:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Ha pedig nem tudja eldönteni, akkor nem is akarja igazán. Ilyen esetben nem érdemes energiát és időt ölni bele.

2023. febr. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!