Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki ennyire nem akar költeni?
Sziasztok,
2 hónapja ismerkedem egy Nővel, aki még nem dolgozik és így az esetek legnagyobb százalékában mindig én fizetem a programokat és az étkezéseket. Ezzel nincs semmilyen probléma, mert szívesen hívom meg ide-oda, hogy együtt tudjunk lenni.
Ő is ritkán meg szokott hívni egy két olcsóbb dologra, de a legtöbbször nem nagyon szokta felajánlani, hogy fizessen akár egy kisebb összegű dolgot is.
Pár napja történt egy szituáció, ami nekem nagyon furcsa volt. Együtt ettünk és megkérdeztem utána, hogy mosdóba nem kell-e mennie. Azt mondta, hogy kell. Az mosdóba vagy a számlán szereplő kóddal lehetett bemenni vagy 200 forintba került. Előtte megbeszéltük, hogy a kóddal be tudunk menni. Erre ő meglátta, hogy 200 forint és azt mondta, hogy neki nem kell menni mégsem. Erre megint mondtam, hogy kódos, nem kell fizetni és akkor már kellett mennie.
Mit gondoltok erről? Szerintetek tényleg van aki ennyire nem akar költeni vagy ez már inkább szándékos? Ti voltatok már esetleg hasonló helyzetben?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
25F (21N)
Most akik itt azt írják, hogy ilyen emberrel, aki ennyire csóró, nem lehet jövőt tervezni, felfogják, hogy egy 21 évesről beszélnek?😃 Nyilván van mindenkinek 200 forintja pisilni, nem az lesz az ok, hogy nincs egy forintja sem, csak nem akart erre kiadni. Nem lett leírva, miért nem dolgozik, de ha elkezd szinte bárhol dolgozni, gyanítom az szja mentesség miatt eleve jobban fog keresni, mint itt sokan jobb munkával. Meg épp hogy kikerült a gimiből, a 21 évesek nagy része még nem a hatalmas vagyonukról meg pénzügyi tudatosságukról híres.
Nekem nincsenek anyagi gondjaim, de miután legutóbb bementem egy 200 forintos nyilvános wc-be plázában, ami olyan retkes volt, mint a hányás, pedig elvileg ezzel promózták, hogy fizetős lett, hogy így majd tisztább lesz meg minden, legközelebb én is tuti elgondolkodom majd, kell-e annyira pisilnem, hogy kidobjak pénzt a semmire.
“szja mentesség miatt eleve jobban fog keresni, mint itt sokan jobb munkával”
Mintha az a 86 ezer forint olyan rnegetedet számítana. :D
25 év alatt nem SzJA mentes, csak SzJA kedvezménye van az embernek.
Amúgy meg egyetemista koromban is elvártam magamtól, hogy ne 200 forintokon szenvedjek, ha arról van szó…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!