Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi hány éves nővel randizhat?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy nőt randizni és visszautasított a korom miatt. Nem értem.tegnap 11:09
1/29 anonim válasza:
Talán nem 18 éveseknél kéne próbálkoznod.
3/29 anonim válasza:
"visszautasított a korom miatt"
Hány éves vagy?
4/29 anonim válasza:
#3 olvasd már el a kérdést...
Én inkább azt kérdezem, hány éves a nő?
5/29 anonim válasza:
4
Köszi!
Bocsánat, azt akartem kérdezni, hogy ő hány éves.
6/29 anonim válasza:
18 felett legyen...tobbit nem tiltja a torveny
7/29 anonim válasza:
Annyi időssel, amennyi idős szintéen szeretne vele randizni.
Hiába írja bárki, hogy randizhatszt 23 évessel, vagy akár 19 évessel is, ha téged most épp egy olyan nő utasított el, aki 28-30 évesen túl idősnek tart téged magához.
8/29 anonim válasza:
Szerintem egy +/- 5 év az egészséges korkülönbség. A többinél már bőven előjönnek korkülönbségből adódó problémák, hogy más szakaszban van az ember.
9/29 anonim válasza:
Lehet hogy nem tetszettél neki, csak úgy volt vele ha a korkülönbségre hivatkozik az kevésbé sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!