Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 35 éves kor tényleg vízválas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 35 éves kor tényleg vízválasztó ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ismerősi körben sokszor feljött mostanában ez a téma. Élőben persze más, de főleg netes társkeresésről van szó.

Adott egy dekoratív, laza, koránál fiatalabbnak kinéző 36 éves nő, aki nem feltétlenül akar gyereket/nincs ráfüggve a témára. Ha ő regisztrál egy társkeresőre, sok, mondjuk 28-35 közötti férfi látóköréből már kikerül, mert jellemzően 34/35-öt írnak be max korhatárnak a keresésnél, mert az még nagyjából korai 30-asnak számít. Pedig ha az alapinfókat nézzük, akár rendben lehetne az is, hogy pár évvel fiatalabbakkal is ismerkedjen a fentebb leírt személy (nem mindenképp lenne cél, de mint opció, nagyobb merítés).

A 35, mint határ tényleg létező dolog, vagy nem releváns?

aug. 18. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami, nemtől függetlenül. Nekem 32 éves nőként 20-35 van beállítva. Beleférne még a 36-37, de inkább nem. Ha már lehet választani.. :D
aug. 18. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki online él annak igen. Élőben is ki kéne próbálni.
aug. 18. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Online szférában van így delimitálva a kor, túlzottnak tűnhet, de meg kell adni a paramétereket!

Ezért jobb élőben ismerkedni, már akinek

aug. 18. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Nekem a 28 volt a vizvalaszto. Akkor ismerkedtem meg a blackpill-lel, es jottem ra, hogy semmi eselyem sincs.

40F incel

aug. 18. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor még ismerkedtem online én a 40-es kort lőttem be felső határnak. Habár volt rá példa, hogy ennél is idősebb nővel beszélgettem, mert fiatalabb jelentkező éppen nem akadt.

36/F

aug. 18. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
36 éves nő ha egyből teherbe esne már veszélyeztetett lenne! 40 évesen meg a legtöbb már sikertelenül próbálkozik a lombik programokban. Úgyhogy reális a 35 év!
aug. 18. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerül ki a szórásból, mert olyan kevés jó nő van a neten, hogy a 30 éves faszi is kitolja a limitet 40-re.

A legtöbb 36 éves gyerektelen nő úgy működik, hogy ha összejön egy jó pasival, két hónap után szülni szeretne. A legtöbb nőnél, aki átbulizta, végigcigizte a fiatalkorát, kb. az utolsó esély, hogy gyerek legyen.

aug. 19. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is elmúltam már 30 és senki sehol. Akármit csinálok már magammal, nem is lesz jobb.
aug. 20. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!