Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 éves férfi hány éves nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi hány éves nővel randizhat?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy nőt randizni és visszautasított a korom miatt. Nem értem.
tegnapelőtt 11:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem túlzottan fiatal volt, mondjuk tényleg ilyen 18-19 akkor egyszerűen NEM tetszettél neki külsőre.

Én is erre fogadnék mint #9.

tegnapelőtt 12:13
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem tudjuk a körülményeket... Ha mondjuk munkahelyen cicáztál egy 20 évessel, akkor a helyében én is simán visszautasítottalak volna.
tegnapelőtt 12:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

11

25 évesen koromban sem tudtam volna elképzelni 35 éves férfival párkapcsolatot.

Szerintem gyakorlatilag felesleges általánosságban bármit mondani az elfogadható korkülönbségre, mert mindenkinél más, mindenkinek mások az egyéni szempontjai, határai.

tegnapelőtt 12:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem kor, hanem adott nő függvénye. Én csak 29 vagyok, de én magam sem gondoltam volna, hogy majd egy 18 éves lánnyal fogok randizni. De volt 40es is, aki bőven nem nézett ki annyinak.
tegnapelőtt 12:37
 15/29 anonim ***** válasza:
13%
14.+ -tól a halálig bárkivel. De reálisabban: 16 - 30
tegnapelőtt 13:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

#13 persze.

Épp ezért itt a külsővel van probléma.

Van ahol 20 év is belefér van ahol 5 sem.

De azért nem mindegy, hogy 17 a lány vagy már egy 25 éves nőről van szó....azért van különbség.

tegnapelőtt 14:05
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Bárkivel randizhatsz, aki veled is randizni akar.

Ha 35 vagy, akkor viszont igen könnyen belefuthatsz abba, hogy huszonéves lányok nem akarnak veled randizni.

tegnapelőtt 14:29
 18/29 anonim ***** válasza:

16

A 10 év is rengeteg. Nálam kizárt.

tegnapelőtt 14:30
 19/29 anonim ***** válasza:
34%

Az életkor csak sokadlagos dolog. Ezt miért nem lehet megérteni?

Lehet valaki 21 éves, kockahassal, 190cm., 30cm. farokkal, csinos pofival, de mit ér el vele, ha le sem köpik a nők az alantas melója és csórósága miatt?

És igen, egy a szó jó értelmében véve, de "átlagos", 40-es férfi, SOKKAL vonzóbb a nőknek, akár fiatal lányoknak is(!), ha van egy stabil anyagi háttere, és az látszik is. NEM! Nem magamutogató módon, hanem hogy látszik az öltöny, a 30M+ kocsi, jó környéken lévő lakás. ÉS!!! Az ezzel járó magabiztossága. Pl. Nem görcsölök azon, elhajt-e a tinicsaj, mert van ott még 100 másik, meg a nővérük, meg az anyjuk, meg a ...

tegnapelőtt 14:40
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

35 évesen szerintem egy 30-40 közötti tartományban érdemes gondolkodnod.

Egy huszonévesnek szerintem te idős lennél már. Bár biztos vannak kivételek. De ehhez szerintem az is kell, hogy a korodnál fiatalabbnak nézz ki.

tegnapelőtt 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!