Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi hány éves nővel randizhat?
Ha nem túlzottan fiatal volt, mondjuk tényleg ilyen 18-19 akkor egyszerűen NEM tetszettél neki külsőre.
Én is erre fogadnék mint #9.
11
25 évesen koromban sem tudtam volna elképzelni 35 éves férfival párkapcsolatot.
Szerintem gyakorlatilag felesleges általánosságban bármit mondani az elfogadható korkülönbségre, mert mindenkinél más, mindenkinek mások az egyéni szempontjai, határai.
#13 persze.
Épp ezért itt a külsővel van probléma.
Van ahol 20 év is belefér van ahol 5 sem.
De azért nem mindegy, hogy 17 a lány vagy már egy 25 éves nőről van szó....azért van különbség.
Bárkivel randizhatsz, aki veled is randizni akar.
Ha 35 vagy, akkor viszont igen könnyen belefuthatsz abba, hogy huszonéves lányok nem akarnak veled randizni.
16
A 10 év is rengeteg. Nálam kizárt.
Az életkor csak sokadlagos dolog. Ezt miért nem lehet megérteni?
Lehet valaki 21 éves, kockahassal, 190cm., 30cm. farokkal, csinos pofival, de mit ér el vele, ha le sem köpik a nők az alantas melója és csórósága miatt?
És igen, egy a szó jó értelmében véve, de "átlagos", 40-es férfi, SOKKAL vonzóbb a nőknek, akár fiatal lányoknak is(!), ha van egy stabil anyagi háttere, és az látszik is. NEM! Nem magamutogató módon, hanem hogy látszik az öltöny, a 30M+ kocsi, jó környéken lévő lakás. ÉS!!! Az ezzel járó magabiztossága. Pl. Nem görcsölök azon, elhajt-e a tinicsaj, mert van ott még 100 másik, meg a nővérük, meg az anyjuk, meg a ...
35 évesen szerintem egy 30-40 közötti tartományban érdemes gondolkodnod.
Egy huszonévesnek szerintem te idős lennél már. Bár biztos vannak kivételek. De ehhez szerintem az is kell, hogy a korodnál fiatalabbnak nézz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!