Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális hogy nincs neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy nincs neki facebookja?

Figyelt kérdés
Tinderen álltunk párba, és közölte, hogy nincs facebookja. Normális ez manapság? Nekem kissé ijesztő hogy semmit se tudok róla így. Folytatnátok az ismerkedést vele?
jan. 26. 20:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Normális. Ha nem akarod folytatni, ne tedd.

Mit akarnál kutakodni róla? Ha meg akarod ismerni, beszélgetni kell.

jan. 26. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Csomó ismerősöm nem használja, sőt törölte is. Minek az?
jan. 26. 20:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Instaja se legyen. Amugy facebookra nekem kb semmi nincs ki irva az adatlapomra igy se lennel elorebb.
jan. 26. 21:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Nekem sincs Faccbúkom mert utálom ha kémkednek utánam.

Aki meg szeretne ismerni majd megismerkedünk élőben.

Ha ezen múlna 1 kapcsolat hogy van-e Facém akkor inkább nem kell kapcsi.

5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Sőt, még örülnék is neki, hogy nem egy olyan adatlopó platformon van.
 6/19 anonim válasza:
100%

Nekem sincsen, nem kell mindenkinek a divatot követnie. Teljesen jól megvagyok nélkülne. Viszont ezzel a felfogással remélem passzol a csaj.

27N

jan. 26. 21:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én sem használom
jan. 26. 21:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés volt már így szóról-szóra. Amúgy nekem van, de 2015-ben posztoltam utoljára és kb 3 képem van fent. Mennyivel lennél előrébb? Vagy az is para, ha van facebookja, de nincs teletolva nyaralós képekkel?
jan. 26. 21:53
 9/19 anonim ***** válasza:
20%
8. Facebook is azert kell hogy hat ha ki van irva a meno gazdag munkahely meg a filler baxobkepek mi..
jan. 26. 22:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Akivel én randizom, neki van, de annyit lehet kb megtudni róla az alapján, hogy szeret horgászni. Az enyémen meg gyakorlatilag semmi nincs, mondjuk kint van a szülinapom, meg be van jelölve, hogy kik a szüleim meg a tesóm, de nincs semmi feltöltés. Beszélgetések által ismerjük meg egymást, nem Facebook posztokból :D

Szerintem ismerkedj vele nyugodtan tovább, nyilván van a rosszabbik eset, hogy hazudik és amúgy családos ember és azért nem akarja megadni, mert tele van neki képekkel a családról, de oda kell figyelni és kész, előbb-utóbb kiderülnek az ilyen dolgok.

jan. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!