Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szimpatikus a facebookja alapján de élőben normális volt?
3-4 alkalommal találkoztam vele, pár mondatot váltottam vele, de csak ilyen "szia, hova mész, erre-arra, oké, szia" nagy mosoly stb. akkor normális volt. Még mondhatom is hogy tetszik, nagyon is tetszik.
De most hogy nézem a facebookját: a haverjai ilyen befeszítve pózolgatós hááát...sztem c*gányok kb, olyan mintha benne is lenne valamennyi vér, meg olyan tipikus nagyképű m*jomnak tűnik. Vastag láncok a nyakban, kitetoválva, befeszítve pózolgatás stb. A helyesírása meg....Szerintetek melyik az igazi énje?
Ehhez kicsit többet kéne tudni róla...
Élőben sem ismerkedtetek olyan sokat, hogy rávágjad normális lenne.
A facebook meg nem mérvadó, bár gyakran jól tükrözi a személyiséget.
Ismerkedj vele egy kicsit, szerintem bajod nem származik belőle. Bár engem zavarna, ha tényleg olyan buta lenne, hogy az üzeneteihez külön kódfejtő szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!