Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nincs neki facebookja?
Figyelt kérdés
Tinderen álltunk párba, és közölte, hogy nincs facebookja. Normális ez manapság? Nekem kissé ijesztő hogy semmit se tudok róla így. Folytatnátok az ismerkedést vele?jan. 26. 20:54
11/19 anonim válasza:
Meglepődnél mennyi embernek nincs. Vagy ha van is, semmit se tudsz belőle meg, mert max munka, egyetem miatt használja
12/19 anonim válasza:
Igen. Ma már nem olyan nagyon menő ez.
13/19 anonim válasza:
Páromnak sincs. Nekem se sokminden van kinn.
14/19 anonim válasza:
Nekem sincs, undorodom tőle.
Tudod, azért van szád, hogy használd, és megkérdezd, amire kíváncsi vagy.
16/19 anonim válasza:
Na az a baj hogy nincs facebookja a másiknak hogy 2000ismerőse van facebookon, már kezdem erteni azokat akik azt mondták internet előtt jobb volt az ismerkedni pedig azelőtt még nem is éltem :D
Ilyen dolgokból rájönni, hogy normális-e a férfi.
17/19 anonim válasza:
Nem merek poénkodni azzal hogy pedig egyik se az mert betámadnak
18/19 anonim válasza:
Igen, normális. Nekem nagyon sokáig nem volt, a Messengerhez volt rá szükség. Úgy tudom, most már nem kell. Nincs fent rólam semmilyen adat, nem teszek fel semmit, és "művésznevet" használok.
N
19/19 anonim válasza:
Ha valamit tudni akarsz róla, akkor kérdezd meg őt...
#facepalm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!